Bestel je halve seizoenkaart en beleef live de ontknoping van de jupiler league

Wil je de tweede seizoenshelft geen wedstrijd van Helmond Sport missen? Bestel dan online je halve seizoenkaart. Volwassenen kunnen al voor € 62,50 een plek in het Lavans Stadion bemachtigen. 

Bestel nu je halve seizoenkaart online

Prijzen 2017-2018

Er is aan het begin van dit seizoen zowel de losse tickets als seizoenkaarten geen indexering toegepast. Dit betekent dat de prijzen gelijk zijn aan die van het seizoen 2016-2017. We hanteren dit seizoen weer een vaste prijs hanteren voor losse kaarten, geldend voor alle wedstrijden in de Jupiler League.

Er is aan het begin van dit seizoen zowel op de losse tickets als seizoenkaarten geen indexering toegepast. Dit betekent dat de prijzen gelijk blijven aan die van het seizoen 2016-2017.

 

tarievenoverzicht

Bekijk hieronder het tarievenoverzicht per vak en een overzicht van het Lavans Stadion.

PrijzenhalveSCC1.jpg

De peildatum voor kortingen is 1 juli 2017

Plattegrond-stadionkleur.jpg

Bereken je voordeel!

Voor alle vakken gelden dezelfde voordelen voor jou als seizoenkaarthouder! Je krijgt in de Jupiler League maar liefst 3 van de 9 wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na 6 wedstrijden de halve seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van ruim 30%!

Rekenvoorbeeld: Koop je in de 2e seizoenshelft losse tickets voor Vak L op de West tribune, dan betaal je 9 x € 17,- = € 153,-. Een halve seizoenkaart kost € 107,50. Dit betekent een voordeel van € 45,50 ten opzichte van de losse kaartverkoop. Doen dus!

Bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart heel makkelijk via twee manieren:

Online
Het is ook mogelijk om via internet je seizoenkaart te bestellen, via deze link. Zo kun je vanuit huis op ieder moment van de dag je seizoenkaart bestellen en je eigen plek uitkiezen.

Administratie Helmond Sport

  1. Vul het bestelformulier in (zie onderaan de pagina). Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
  2. Geef het bestelformulier af bij de administratie van Helmond Sport. Vergeet niet om je geldige legitimatiebewijs mee te nemen! De seizoenkaart dient bij bestelling contant of per pin te worden betaald.
  3. De seizoenkaart wordt gereed gemaakt.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@helmondsport.nl.

Voorwaarden
Verkoop en/of afgifte van dit toegangsbewijs geschiedt onder de door de KNVB bij de Arrondissementsrechtbank gedeponeerde algemene voorwaarden, die verbindend zijn voor de koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes. Een exemplaar van deze voorwaarden wordt op verzoek, te richten aan de KNVB, postbus 515 3700 AM Zeist, kosteloos toegezonden. De standaardvoorwaarden van de KNVB staan tevens vermeld op www.knvb.nl.