Voordelig naar thuiswedstrijden van Helmond Sport

Wil je geen wedstrijd missen, je eigen plaats in het stadion én profiteren van veel voordeel? Word dan seizoenkaarthouder! De prijzen van de seizoenkaarten zijn bepaald op basis van de losse ticketprijzen. Je krijgt maar liefst 6 van de 19 wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na 13 wedstrijden de seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van bijna 30%!

Bestel nu je seizoenkaart online

Prijzen 2016-2017

Er zal op zowel de losse tickets als seizoenkaarten geen indexering worden toegepast. Dit betekent dat de prijzen gelijk blijven aan die van het seizoen 2015-2016. Daarnaast spelen we komend seizoen weer 19 thuiswedstrijden (t.o.v. 18 dit seizoen) in ons Lavans Stadion.

tarievenoverzicht

Bekijk hieronder het tarievenoverzicht per vak en een overzicht van het Lavans Stadion.

HS_prijsoverzicht1.jpg

Plattegrond-stadionkleur.jpg

Bereken je voordeel!

Op basis van de losse ticketprijzen hebben we de prijzen van de seizoenkaarten bepaald. Voor alle vakken gelden dezelfde voordelen voor jou als seizoenkaarthouder! Je krijgt in de Jupiler League maar liefst 6 van de 19 wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na 13 wedstrijden de seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van ruim 30%!

Rekenvoorbeeld: Koop je volgend seizoen losse tickets voor Vak L op de West tribune, dan betaal je 19 x € 17,- = € 323,-. Een seizoenkaart kost € 215,-. Dit betekent een voordeel van € 108,- ten opzichte van de losse kaartverkoop. Doen dus!

Bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart heel makkelijk via twee manieren:

Online
Het is sinds dit seizoen mogelijk om via internet je seizoenkaart te bestellen, via deze link. Zo kun je vanuit huis op ieder moment van de dag je seizoenkaart bestellen en je eigen plek uitkiezen.

Administratie Helmond Sport

  1. Vul het bestelformulier in (zie onderaan de pagina). Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
  2. Geef het bestelformulier af bij de administratie van Helmond Sport. Vergeet niet om je geldige legitimatiebewijs mee te nemen! De seizoenkaart dient bij bestelling contant of per pin te worden betaald.
  3. De seizoenkaart wordt voor de start van de competitie naar het opgegeven adres toegestuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@helmondsport.nl.

Voorwaarden
Verkoop en/of afgifte van dit toegangsbewijs geschiedt onder de door de KNVB bij de Arrondissementsrechtbank gedeponeerde algemene voorwaarden, die verbindend zijn voor de koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes. Een exemplaar van deze voorwaarden wordt op verzoek, te richten aan de KNVB, postbus 515 3700 AM Zeist, kosteloos toegezonden. De standaardvoorwaarden van de KNVB staan tevens vermeld op www.knvb.nl.