STEUN JIJ HELMOND SPORT TIJDENS HET JUBILEUMJAAR?

Vijftig jaar geleden, op 27 juli 1967, begint het grote Helmondse voetbalavontuur met de oprichting van Helmond Sport, het begin van een mooie historie. Met als hoogtepunten het kampioenschap in 1982 en daarmee promotie naar de Eredivisie, maar ook de bekerfinale in 1985 en regelmatige deelname aan de nacompetitie en de Play-Offs mogen tot de hoogtepunten uit vijftig jaar Helmond Sport gerekend worden. Vijftig jaar Helmond Sport, vijftig jaar dé trots van Helmond, vijftig jaar Onze Club! Vier jij dit bijzondere jubileumjaar met ons mee?

Bestel nu je seizoenkaart online

 

 

Seizoenkaart 1967

Speciaal voor het vijftigjarig bestaan hebben wij de seizoenkaart 1967 in het leven geroepen. Deze seizoenkaart biedt naast negentien thuiswedstrijden in de Jupiler League nog een aantal leuke extra’s. Zo krijg je bij aankoop van de seizoenkaart 1967 een speciaal ontworpen jubileum sjaal en toegang tot de thuiswedstrijden in de KNVB beker (tot 1/8 finale) en de Jupiler Play-Offs. Twijfel dus niet langer en vier samen met ons het vijftigjarig bestaan van Helmond Sport. Voor de jubileumkaart betaal je slechts € 19,67 extra. Bestel de seizoenkaart 1967 nu!

Seizoenkaart1967.png

Seizoenkaart 2017-2018

Naast de seizoenkaart 1967 is het uiteraard ook mogelijk om de reguliere seizoenkaart te bestellen. Met een seizoenkaart van Helmond Sport ben je zeker van een vaste plaats in het Lavans Stadion en negentien thuiswedstrijden in de Jupiler League voor de prijs van zestien. Je bent er al een heel seizoen bij vanaf € 125 -, (volwassenen op vak O of P). Kinderen, 65+ers en jongeren tot en met twintig jaar betalen zelfs nog minder. Bestel hieronder snel je seizoenkaart en steun Helmond Sport in het jubileumjaar.


Seizoenkaartsupporters.png

HS_prijsoverzicht_jubileumkaart.jpg

HS_prijsoverzicht_seizoenkaart.jpg

Prijzen 2017-2018

Er zal op zowel de losse tickets als seizoenkaarten geen indexering worden toegepast. Dit betekent dat de prijzen gelijk blijven aan die van het seizoen 2016-2017. 

OVerzicht Lavans Stadion

Bekijk het overzicht van het Lavans Stadion.

PlattegrondLavansStadion.jpg

Bereken je voordeel!

Op basis van de losse ticketprijzen hebben we de prijzen van de seizoenkaarten bepaald. Voor alle vakken gelden dezelfde voordelen voor jou als seizoenkaarthouder! Je krijgt in de Jupiler League maar liefst zes van de negentien wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na dertien wedstrijden de seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van ruim 30%!

Rekenvoorbeeld: Koop je volgend seizoen losse tickets voor Vak L op de West tribune, dan betaal je 19 x € 17,- = € 323,-. Een seizoenkaart kost € 215,-. Dit betekent een voordeel van € 108,- ten opzichte van de losse kaartverkoop. Doen dus!

Bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart heel makkelijk via twee manieren:

Online
Het is mogelijk om via internet je seizoenkaart te bestellen, via deze link. Zo kun je vanuit huis op ieder moment van de dag je seizoenkaart bestellen en je eigen plek uitkiezen.

Administratie Helmond Sport

  1. Vul het bestelformulier in (zie onderaan de pagina). Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
  2. Geef het bestelformulier af bij de administratie van Helmond Sport. Vergeet niet om je geldige legitimatiebewijs mee te nemen! De seizoenkaart dient bij bestelling contant of per pin te worden betaald.
  3. De seizoenkaart wordt voor de start van de competitie naar het opgegeven adres toegestuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@helmondsport.nl.

Voorwaarden
Verkoop en/of afgifte van dit toegangsbewijs geschiedt onder de door de KNVB bij de Arrondissementsrechtbank gedeponeerde algemene voorwaarden, die verbindend zijn voor de koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes. Een exemplaar van deze voorwaarden wordt op verzoek, te richten aan de KNVB, postbus 515 3700 AM Zeist, kosteloos toegezonden. De standaardvoorwaarden van de KNVB staan tevens vermeld op www.knvb.nl.