Helmond Sport / 19 mei 2017

Bestel je seizoenkaart en vier samen met ons het vijftigjarig jubileum

Vijftig jaar geleden, op 27 juli 1967, begint het grote Helmondse voetbalavontuur met de oprichting van Helmond Sport, het begin van een mooie historie. Met als hoogtepunten het kampioenschap in 1982 en daarmee de promotie naar de Eredivisie, maar ook de bekerfinale in 1985 en regelmatige deelname aan de finales van de nacompetitie en de Play-Offs mogen tot de hoogtepunten uit vijftig jaar Helmond Sport gerekend worden. Vijftig jaar Helmond Sport, vijftig jaar dé trots van Helmond, vijftig jaar Onze Club! Vier jij dit bijzondere jubileumjaar met ons mee?

Welke seizoenkaart kies jij?
Speciaal voor het 50-jarig bestaan hebben wij de seizoenkaart 1967 in het leven geroepen. Deze seizoenkaart biedt naast negentien thuiswedstrijden in de Jupiler League nog een aantal leuke extra’s.Twijfel dus niet langer en vier samen met ons het 50-jarig bestaan van Helmond Sport. Voor de jubileumkaart betaal je slechts € 19,67 bovenop de prijs van een reguliere seizoenkaart. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor de reguliere seizoenkaart. Ga naar www.helmondsport.nl/iksteunHS en kies daar de kaart die jij wil.

1967pakket1.jpg

Gratis ticket Play-Offs
Helmond Sport heeft zich door goede prestaties in de tweede periode in december al geplaatst voor de Play-Offs. Wanneer je voor 8 mei 2017 je seizoenkaart bestelt ben jij er gratis bij om onze mannen te steunen tijdens deze Play-Offs. Iedereen die namelijk voor 8 mei 2017 zijn seizoenkaart besteld ontvangt automatisch een gratis ticket voor de eerste thuiswedstrijd in de Jupiler Play-Offs van Helmond Sport. Meer informatie hierover ontvang je in de bevestigingsmail.

Ga voor meer informatie over het bestellen van een seizoenkaart en een duidelijk overzicht van de prijzen naar www.helmondsport.nl/seizoenkaarten
 

Sluit jij je volgend seizoen aan bij de Helmond Sport-familie?

 

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png