Home

U bent hier

Social Media

Helmond Sport en Social Media

Voor Helmond Sport is het optimaal inzetten van de verschillende social mediaplatformen erg belangrijk in het communicatiebeleid richting supporters. Naast de traditionele informatiekanalen wil Helmond Sport via de diverse social mediaplatformen iets extra’s bieden. Hierdoor willen we onze supporters op een interactieve manier nog meer betrekken bij Helmond Sport.

Helmond Sport is actief op Twitter en Facebook. Daarnaast worden sinds dit seizoen ook uitzendingen verzorgd van Helmond Sport TV. Kortom Helmond Sport maakt gebruik van verschillende social mediaplatformen om het nieuws en de informatie over de club dichter bij de supporters te brengen.

Facebook
Helmond Sport is zeer actief op Facebook. Als Helmond Sport supporter moet deze Facebook pagina natuurlijk worden “geliked”. Dit kan door de Facebook-pagina te bezoeken via onderstaande en op ‘Vind ik leuk’ of ‘Like’ te drukken. Zo blijft u o.a. altijd op de hoogte van het laatste nieuws, kunt u mee discussiëren over Helmond Sport en is het mogelijk om verschillende leuke Helmond Sport prijzen winnen.
www.facebook.com/HelmondSport

Twitter
Helmond Sport maakt al voor langere tijd gebruik van Twitter. Door middel van dit social mediaplatform ontvangen volgers op een snelle manier de laatste nieuwtjes. Over het eerste elftal, de kaartverkoop, wedstrijdinformatie en nog veel meer. Neem dus snel een kijkje op ons Twitter account en volg uw favoriete club.
www.twitter.com/HelmondSport

Helmond Sport TV
In samenwerking met ADVANHAM.COM is Helmond Sport officieel gestart met uitzendingen van Helmond Sport TV. Hiermee is Helmond Sport één van de enige clubs in de Jupiler League met een eigen clubkanaal.
Door middel van Helmond Sport TV wordt er in aanloop van een thuiswedstrijd een nieuwe uitzending gemaakt, met ook diverse interviews. Daarnaast worden er ook andere interactieve items getoond. Hierdoor wil Helmond Sport supporters een kijkje geven achter de schermen bij Helmond Sport.
www.youtube.com/HelmondSportTV