Kaartverkoop

U bent hier

Seizoenkaarten

Voordelig naar thuiswedstrijden van Helmond Sport
Wil je geen wedstrijd missen, je eigen plaats in het stadion én profiteren van veel voordeel? Word dan seizoenkaarthouder! De prijzen van de seizoenkaarten zijn bepaald op basis van de losse ticketprijzen. Je krijgt maar liefst 6 van de 18 wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na 13 wedstrijden de seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van bijna 30%!
Daarnaast maken seizoenkaarthouders:

- kans op een gesigneerd wedstrijdshirt
- kans op VIP-kaarten en een meet & greet met hun favoriete speler
- spelers van Helmond Sport zullen bij 10 seizoenkaarthouders de seizoenkaart persoonlijk thuis komen afleveren!

Heb je al een seizoenkaart? Verleng deze vóór 1 juli om je plek te behouden
Als je voor 1 juli je seizoenkaart verlengt, zorgen we dat jij je eigen plek in het Lavans Stadion kunt behouden.

Prijzen 2015-2016
Er zal op zowel de losse tickets als seizoenkaarten geen indexering worden toegepast. Dit betekent dat de prijzen gelijk blijven aan die van het seizoen 2014-2015. We zullen aankomend seizoen weer een vaste prijs gaan hanteren voor losse kaarten, geldend voor alle wedstrijden in de Jupiler League.

Bekijk hieronder het tarievenoverzicht per vak:

Korting t/m 12 jaar: indien geboren op of na 1 januari 2003
Korting t/m 20 jaar: indien geboren op of na 1 januari 1995
Korting 67+: indien geboren voor 1 januari 1949

Bereken je voordeel!

Op basis van de losse ticketprijzen hebben we de prijzen van de seizoenkaarten bepaald. Voor alle vakken gelden dezelfde voordelen voor jou als seizoenkaarthouder! Je krijgt in de Jupiler League maar liefst 6 van de 19 wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na 13 wedstrijden de seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van ruim 30%!

Rekenvoorbeeld: Koop je volgend seizoen losse tickets voor Vak L op de West tribune, dan betaal je 4 x €14 + 11 x €17 + 4 x €20= €323,-. Een voordeel van €108,-. Doen dus!

Bestellen seizoenkaart
Het bestellen van een seizoenkaart is heel makkelijk:

1. Vul het bestelformulier in (zie onderaan de pagina). Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

2. Geef het bestelformulier af bij de administratie van Helmond Sport. Vergeet niet om dan ook je legitimatiebewijs mee te nemen! De seizoenkaart dient bij bestelling contant of per pin te worden betaald.

3. De seizoenkaart wordt voor de start van de competitie naar het opgegeven adres toegestuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@helmondsport.nl.

Voorwaarden
Verkoop en/of afgifte van dit toegangsbewijs geschiedt onder de door de KNVB bij de Arrondissementsrechtbank gedeponeerde algemene voorwaarden, die verbindend zijn voor de koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes. Een exemplaar van deze voorwaarden wordt op verzoek, te richten aan de KNVB, postbus 515 3700 AM Zeist, kosteloos toegezonden. De standaardvoorwaarden van de KNVB staan tevens vermeld op www.knvb.nl.