Sponsoren

U bent hier

Sponsorinformatie

Onderaan de pagina vindt u een bijlage met de sponsorfaciliteiten.

Virtuele rondleiding
Loop door het stadion via onze virtuele rondleiding.

Commercial van de Business Club

Film Business Club activiteiten Helmond Sport

De commercial en activiteitenfilm zijn geproduceerd door: Van Langen Mediaprodukties

Helmond Sport Business Club: zakendoen in een unieke ambiance!

Businessclub Helmond SportBusinessclub Helmond Sport


Maak kennis met het sterkste netwerk van de regio: de Business Club van Helmond Sport. Alle faciliteiten voor een geslaagde avond zijn aanwezig, zodat wij, afhankelijk van uw wensen, een interessant businesspakket kunnen samenstellen.

Is de presentatie van uw bedrijfsnaam belangrijk? Of hecht u meer waarde aan andere faciliteiten? Het commerciële team van Helmond Sport helpt u graag verder. De mogelijkheden zijn zeer breed, zodat we altijd tot een optimale samenwerking kunnen komen.

Businessclub Helmond Sport

Zakelijk ontspannen. Daar gaat het om. Leer mensen kennen. Of neem relaties mee om ze juist beter te leren kennen. Dat alles in een comfortabele en luxe omgeving, waarin een combinatie van sport, zakelijk netwerken en ontspanning centraal staat.
Sinds vorig seizoen hebben wij een nieuwe faciliteit voor de Business Clubleden die buiten plaatsen hebben; namelijk het ere terras (zie foto).


Businessclub Helmond SportBusinessclub Helmond Sport

Shirt- en hoofdsponsoring
Shirt- en hoofdsponsoring is in grote mate gebaseerd op maatwerk. Er is meer mogelijk dan u denkt! Uiteraard maken wij graag een persoonlijke afspraak, indien u overweegt een partnership met Helmond Sport aan te gaan. Op basis van uw wensen komen we dan met een voorstel op maat.

Stersponsor
Onze Stersponsoren worden gedurende het hele seizoen in de watten gelegd. Standaard ontvangt u vier fauteuils in de exclusieve Business Club, met een eigen bar en gezellige zitjes. Een eigen parkeerplaats pal voor de deur is uiteraard een standaard onderdeel van het pakket. Bovendien zijn er diverse mogelijkheden om uw bedrijf in de Business Club of zelfs het stadion te profileren.
Bovendien krijgt u een aantal consumptiebonnen en wordt u voor alle overige activiteiten, zoals sponsoravonden en dergelijke, automatisch uitgenodigd.

Businessclub Helmond SportBusiness Club binnen


Business Club
Zaken doen op hoog niveau? Dan is ons Business Club-pakket de beste optie. Als lid van de Helmond Sport Business Club profiteert u optimaal van alle mogelijkheden. Voor een vast, vooraf afgesproken bedrag heeft u de beschikking over twee comfortabele fauteuils tijdens alle wedstrijddagen. Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van een voor u gereserveerde parkeerplaats nabij de ingang. Bovendien krijgt u een aantal consumptiebonnen en wordt u voor alle overige activiteiten, zoals sponsoravonden en dergelijke, automatisch uitgenodigd. Ook wordt uw bedrijfsnaam op diverse manieren onder de aandacht gebracht.Businessclub Helmond SportBusinessclub Helmond Sport

Eretribune en Ereterras
Profiteer optimaal van de mogelijkheden als eretribune/ereterras member van de Business Club. Gedurende de wedstrijd geniet u optimaal van de wedstrijdspanning die onze verwarmde buitentribune u kan bieden. In onze lounge staat voor de wedstrijd en in de rust een kopje koffie voor u klaar. Meteen na de wedstrijd bent u van harte welkom in de Business Club. Bij dit pakket zijn uiteraard ook consumpties en verschillende naamsvermeldingen inbegrepen. Ook wordt u uitgenodigd voor sponsoravonden en dergelijke.

Young Business Club
Sinds enkele jaren heeft Helmond Sport een Young Business Club (YBC). De YBC is een netwerkplatform voor jonge ondernemers en jonge verantwoordelijken tussen de 20 en 35 jaar oud, die wonen en/of werken in de regio Helmond en Helmond Sport een warm hart toedragen. In de YBC zijn op dit moment circa 25 leden uit uiteenlopende zakelijke disciplines vertegenwoordigd.
Onder leiding van het YBC-bestuur worden diverse activiteiten ondernomen. Niet alleen het gezamenlijk bezoeken van de (thuis)wedstrijden van Helmond Sport, maar ook netwerkbijeenkomsten, bedrijfsbezoeken, workshops en ludieke/sportieve activiteiten.
De wedstrijd wordt bekeken vanuit gereserveerde stoelen op het (verwarmde) ereterras, met daarop de naam van je bedrijf of het bedrijf dat je representeert. Na afloop van de wedstrijd heeft de YBC toegang tot de Business Club.


Jeugd
De jeugd heeft de toekomst. Zeker bij Helmond Sport. Daarom zijn er speciale sponsorpakketten samengesteld waarbij de opbrengst direct in de jeugdopleiding wordt gestoken.

(LED)Boarding
Niet alleen voor de stadionbezoekers! Door de exposure van Helmond Sport in de landelijke en regionale media komt uw bedrijfsnaam regelmatig onder de aandacht van een groot publiek. Er zijn verschillende mogelijkheden (statische of LED boarding) op verschillende plaatsen in het stadion. Afhankelijk van uw doelgroep en mogelijkheden zorgen we ervoor dat uw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient!

Businessclub Helmond Sport

Speciale mogelijkheden
Voor eenmalige evenementen zijn er verschillende mogelijkheden. Van het sponsoren van de wedstrijdbal tot speciale personeelsarrangementen, en van het afspelen van een geluidscommercial tot het sponsoren van een wedstrijd. Tevens kunt u uw reclamecommercial plaatsen op het intern tv-circuit in de Business Club. 

Vergaderingen, bijeenkomsten, seminars of evenementen… in een unieke omgeving!
Het stadion van Helmond Sport leent zich niet alleen voor een voetbalwedstrijd. De verschillende multifunctionele ruimtes zijn uitermate geschikt voor allerlei verschillende activiteiten: van een productpresentatie tot een bedrijvenbeurs. Door onze samenwerking met een vaste cateraar kunnen wij bovendien optimaal inspelen op al uw wensen.


Voor meer informatie over de verschillende faciliteiten kunt u contact opnemen met Antoine Beije via telefoon (06 15 088 660) of via e-mail antoine.beije@helmondsport.nl.

Bijlage(n):