Academy / 26 augustus 2020

Helmond Sport JO-15 heeft ook zijn derde oefenwedstrijd gewonnen, Lommel United werd met 3-2 verslagen. In de 14e minuut opende Helmond Sport de score. Door als team de tegenstander goed onder druk te zetten, kon de bal in de as van het veld worden onderschept door Anouar Lemrini die vervolgens zelf afrondde.
In het restant van de eerste helft werd er door beide ploegen weinig kansen gecreëerd. Na de rust ging het spel iets meer op en neer. In de 60e minuut verdubbelde Helmond Sport de voorsprong, uit een corner werkte de oplettende Daan Raijmakers de bal tegen de touwen (2-0).

Daarna nam de druk van de gasten steeds meer toe. Na een minder scherp moment van Helmond Sport bij een eigen vrije trap kon Lommel uitbreken en de 2-1 binnen tikken, ondanks dat keeper Daan van Gog hier nog aan zat. De reactie van Helmond Sport was uitstekend. Een flitsende snelle uitbraak over de linkerflank zorgde voor een voorzet op maat van uitblinker Daan Raijmakers die kon worden binnen getikt door Djordie van de Wetering. Op het einde van de wedstrijd scoorde Lommel nog met een vlammend schot vanuit een vrije trap.
Het bracht de zege niet meer in gevaar, daarmee werd een prima voorbereiding afgesloten met drie overwinningen in even zoveel wedstrijden.