Academy / 17 november 2021

Voor de O16 staat zaterdag de elfde competitiewedstrijd op het programma, de eerste tien werden allen winnend afgesloten. Het team van trainer Marc van de Ven gaat proberen om aan deze fraaie reeks een vervolg te geven in de ontmoeting met UNA, de nummer vier op de ranglijst. Eerder dit seizoen werd er in Veldhoven met 2-3 gewonnen. De wedstrijd in het SolarUnie Stadion is niet voor publiek toegankelijk.

De O15 wacht in Volendam een regelrecht degradatieduel. De plaatselijke FC staat laatste, Helmond Sport O15 voorlaatste in deze uit acht teams bestaande Tweede divisie.

De O14 (foto) wacht nog op de eerste competitiezege. Tegenstander FC Eindhoven wist al vijf van de negen gespeelde wedstrijden te winnen, waaronder ook de eerdere ontmoeting dit seizoen in Helmond (1-2). Aan het team van Bram van Wijk om in Eindhoven voor een stunt te zorgen.

Voor de O13 zit de najaarscompetitie er al op. Het team van Glenda van Lieshout haalde daarin dertien punten uit acht wedstrijden, goed voor een vijfde plaats in deze divisie met negen teams. Tot aan de winterstop worden er nog een paar door de KNVB georganiseerde duels buiten mededinging afgewerkt, te beginnen a.s. zaterdag in Rotterdam tegen De Spartaan ’20.