Academy / 25 november 2021

Voor Helmond Sport O16 staan er in deze najaarscompetitie nog drie wedstrijden op het programma. Het team van Marc van de Ven heeft de eerste elf duels allemaal gewonnen, en is daardoor (logischerwijs) koploper. A.s. zaterdag kan daar in Zeist een twaalfde zege aan worden toegevoegd, tegenstander Jonathan is namelijk de hekkensluiter in de vijfde divisie. De voorsprong op naaste achtervolger MVV bedraagt zes punten, de Maastrichtenaren hebben echter wel een wedstrijd minder gespeeld.

Voor de O15 staat er zaterdag een thuiswedstrijd (zonder publiek) op het programma, op Sportpark Houtsdonk is Heerenveen de tegenstander. Eerder dit seizoen werd er in Friesland met 7-2 verloren. Vorige week won de O15 (toen voor het eerst onder leiding van hoofdtrainer Ronald Hikspoors) met 0-2 in en tegen Volendam, waardoor er gelukkig wat lucht is ontstaan in de strijd tegen degradatie.

Ook voor de O14 staat er een thuiswedstrijd op het programma, met een leeg SolarUnie Stadion als decor. Het team van Bram van Wijk staat laatste, tegenstander MVV twee plaatsen hoger. De O13 speelt in Eindhoven tegen PSV O13-2.