Academy / 16 december 2021

De jeugdteams van Helmond Sport maken zich op voor de winterstop. Op welke wijze de lopende competitie in 2022 wordt voortgezet, is nog hoogst onzeker. Een kort overzicht per team, te beginnen met kampioenskandidaat O16.

Voor het team van trainer Marc van de Ven staan nog twee competitiewedstrijden op het programma. De eerste twaalf duels werden allen winnend afgesloten. Naaste achtervolger MVV heeft negen punten minder, maar werkte pas tien duels af.
De O16 oefent a.s. zaterdag uit tegen FC Eindhoven.

De O15 heeft eveneens nog twee competitiewedstrijden voor de boeg, uit deze tweede divisie bestaande uit acht teams degraderen de laatste twee ploegen. Het team van Ronald Hikspoors staat zesde, met een voorsprong van vier punten op nummer zeven Excelsior 
De O15 oefent op zaterdag 8 januari in Nijmegen tegen NEC.

En ook de O14 heeft nog twee competitiewedstrijden tegoed, waarin het gaat proberen om de laatste plaats te verlaten. Degradatie uit deze derde divisie is niet mogelijk.
Het team van trainer Bram van Wijk oefent a.s. zaterdag thuis tegen NAC Breda.

Voor de O13 zit de najaarscompetitie er al een paar weken op, het team van Glenda van Lieshout eindigde in de middenmoot van de tweede divisie.