Academy / 08 september 2022

Voor de jeugdteams van Helmond Sport staat komende zaterdag de tweede competitieronde op het programma. De O18 leed op de openingsdag een nederlaag tegen Fortuna Sittard, het team van Antal Tooten mag zich gaan revancheren in en tegen Houten.

Ook een uitwedstrijd voor de O16, het team van Ruwin Verwoert neemt het in Maastricht op tegen MVV. De O16 won de eerste wedstrijd met 5-0 van Hoofddorp, MVV moest op eigen veld een 1-4 nederlaag slikken tegen Excelsior Rotterdam.

De O14 reist ook af naar de provinciehoofdstad van Limburg. Het team van Bram van Wijk verloor vorige week met 1-4 van PSV, tegenstander MVV verloor met maar liefst 0-7 van Excelsior Rotterdam.

De O15 speelt om 15:00 uur in het GS Staalwerken Stadion tegen FC Den Bosch. Beide ploegen verloren hun eerste duel, het team van Charles Kazlauskas tegen FC Twente/Heracles (2-1), de Bosschenaren met 0-3 van De Graafschap.

De O13 ontmoet om 13:00 uur in het GS Staalwerken Stadion het Haagse Quick, ook deze twee ploegen begonnen de competitie met een nederlaag. Het team van Koen Coolen verloor met 5-0 van De Spartaan, Quick met dezelfde cijfers van NAC Breda.