Academy / 29 september 2022

A.s. zaterdag staat voor de jeugdteams van Helmond Sport de vijfde speelronde op het programma. De meest in het oog springende wedstrijd is de topper tussen de O16 en Excelsior Rotterdam.

Het team van Ruwin Verwoert is koploper in de Vierde Divisie met tien punten uit vier wedstrijden, maar tegenstander Excelsior doet daar met negen punten uit drie wedstrijden zeker niet voor onder. Aftrap van de O16 is om 15:00 uur in het GS Staalwerken Stadion.

Ook voor de O14 staat er een thuiswedstrijd (aftrap om 13:00 uur) tegen Excelsior op het programma. Het team van Bram van Wijk haalde drie punten uit vier wedstrijden, en zal het zeker erg moeilijk gaan krijgen tegen de Rotterdammers die de eerste vier wedstrijden met ruim verschil wonnen.

De O18 wacht een uitwedstrijd tegen het in onze regio onbekende PVCV. De ploeg uit Vleuten staat vierde op de ranglijst, één plaats lager dan het team van Antal Tooten dat drie van de eerste vier wedstrijden won.

De prima presterende O15 gaat op bezoek bij NAC. De Bredanaars hebben zes punten uit vier wedstrijden, dat is exact dezelfde score als het team van Charles Kazlauzlas. De uitwedstrijd van de O13 tegen JVOZ is verplaatst naar woensdag 26 oktober.