Academy / 15 november 2022

De najaarscompetitie nadert zijn einde, komend weekeinde staat al speelronde 11 (van de 14) op het programma.

De O18 is, als gevolg van de twee strafpunten die naaste concurrent Fortuna Sittard kreeg, de nieuwe koploper in de Vijfde Divisie. A.s. zaterdag wacht in Leusden een zeer belangrijke wedstrijd tegen Roda’46, de nummer drie van de ranglijst. Eerder dit seizoen werd thuis met 1-0 gewonnen.
De verschillen zijn erg klein, de voorsprong van het team van Antal Tooten op Roda’46 bedraagt twee punten, op Fortuna Sittard slechts één punt.

De O16 is na drie nederlagen op rij gezakt naar de derde plaats, met zes punten achterstand op koploper Excelsior Rotterdam. Zaterdag ontvangt het team van Ruwin Verwoert hekkensluiter DHC uit Delft. Aanvang is om 15:00 uur in het GS Staalwerken Stadion.

De O15 staat zesde in de ranglijst van de sterk bezette Tweede Divisie, en dat zou in de eindklassering net voldoende zijn voor handhaving. Zaterdag wacht in Tilburg de uitwedstrijd tegen Willem II, de Tricolores staan net boven het team van Charles Kazlauskas.

De O14 gaat het opnemen tegen FC Eindhoven. Eerder dit seizoen werd ‘de derby’ met 3-1 verloren, aan het team van Bram van Wijk om dat in GS Staalwerken Stadion recht te zetten, aanvang 13:00 uur.

De O13 wacht een uitwedstrijd naar Kerkrade. Gezien het resultaat in de thuiswedstrijd tegen Roda JC (1-6), gaat het geen makkelijke opgave worden voor het team van Koen Coolen.