Academy / 24 november 2022

Drie speelronden voor het einde gaat de O18 aan kop in de Vijfde Divisie. Het team van Antal Tooten heeft een punt voorsprong op Fortuna Sittard en twee op Roda’46 uit Leusden. A.s. zaterdag staat de uitwedstrijd tegen middenmoter Kampong op het programma, eerder dit seizoen werd er thuis met 5-1 gewonnen van de Utrechtenaren.

De O16 heeft alleen nog theoretische kansen op de titel in de Vierde Divisie. De achterstand op koploper Excelsior bedraagt met nog maar drie wedstrijden te gaan zes punten, de Rotterdammers hebben daarbij ook nog een veel beter doelsaldo dan het team van Ruwin Verwoert. Zondagmiddag treffen beide ploegen elkaar op Sportpark Woudestein in Rotterdam.

De O15 moet alle zeilen bijzetten om zich te kunnen handhaven in de sterke Tweede Divisie. Het team van Charles Kazlauskas staat zesde, dat is net boven de degradatiestreep. A.s. zaterdag wacht om 11:00 uur in GS Staalwerken Stadion de zeer belangrijke confrontatie met NAC, de Bredanaars hebben twee punten minder.

De O13 gaat proberen om de eerste punten van het seizoen te halen. Om 13:00 uur is JVOZ te gast in het GS Staalwerken Stadion, eerder dit seizoen ging de uitwedstrijd in Vlissingen nipt met 1-0 verloren.

De O14 is dit weekend vrij, de uitwedstrijd tegen Excelsior is verschoven naar dinsdag 6 december.