Academy / 08 februari 2023

De O13 behaalde afgelopen week zijn eerste zege van het seizoen en dat smaakt uiteraard naar meer. Het team van Koen Coolen ontvangt om 13:00 uur in het GS Staalwerken Stadion het na drie wedstrijden nog puntloze Fortuna Sittard.

Ook de O14 neemt het op tegen Fortuna Sittard, maar hier betreft het een uitwedstrijd. Het team van Bram van Wijk gaat na drie wedstrijden met het maximale aantal van negen punten op kop in de Derde Divisie, de Limburgers staan op drie uit twee.

De O15 reist af naar Deventer, tegenstander Go Ahead Eagles haalde zeven punten uit vier wedstrijden. Het team van Charles Kazlauskas heeft met zes uit drie een prima start in de Tweede Divisie.

Ook de O16 is de voorjaarscompetitie uitstekend begonnen, het team van Ruwin Verwoert won de eerste drie wedstrijden. Dat laatste geldt ook voor tegenstander PVCV, alleen is het doelsaldo van deze club uit Vleuten iets minder. Aftrap van deze topper in de Vierde Divisie in het GS Staalwerken Stadion is om 15:00 uur.

De O18 reist af naar de Amsterdamse Bijlmer waar het te gast is van het nog puntloze Zuidoost United. Het team van Antal Tooten noteerde achtereenvolgens een nederlaag, een gelijkspel en een overwinning.