Academy / 16 februari 2023

De Academy mag zich momenteel verheugen over twee koplopers. De O16 zal dat na komend weekend met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid nog steeds zijn in de Vierde Divisie, de voorsprong op naaste achtervolger PVCV bedraagt namelijk drie punten en negen goals. Op het programma staat een uitwedstrijd tegen Westlandia, het team van Ruwin Verwoert gaat proberen om in Naaldwijk de vijfde zege op rij te behalen.

De O14 verdedigt zijn koppositie in de Derde Divisie in een thuisduel tegen FC Den Bosch. Het team van Bram van Wijk heeft tien punten uit vier wedstrijden, dat zijn er drie meer dan de gasten. Aftrap is om 13:00 uur in het GS Staalwerken Stadion.

De O15 staat weliswaar niet bovenaan, maar presteert wel uitzonderlijk goed in de Tweede Divisie. Het team van Charles Kazlauskas heeft negen punten uit vier wedstrijden, promotiekandidaat Willem II heeft er tien uit vijf. Aftrap is om 15:00 uur in het GS Staalwerken Stadion.

De O13 won zijn laatste twee wedstrijden, maar het team van Koen Coolen heeft nu wel een zware uitwedstrijd voor de boeg. Tegenstander Go Ahead Eagles is koploper, de Deventenaren verloren nog geen enkel punt.

De O18 is vrij.