Academy / 22 maart 2023

Voor de O18 staat er zaterdag een topper op het programma. In Utrecht is Kampong de tegenstander, beide ploegen hebben zestien punten uit zeven wedstrijden gehaald. De O18 is op basis van een iets beter doelsaldo (drie goals) koploper in de Vijfde Divisie. Eerder dit seizoen werd de thuiswedstrijd met 2-0 gewonnen.

De O16 staat eveneens bovenaan, de voorsprong van het team van Ruwin Verwoert is echter wat rianter. Naaste achtervolger Fortuna Sittard heeft vier verliespunten meer. Zaterdag staat een uitwedstrijd bij FC Eindhoven op het programma, de nummer vier in de Vierde Divisie. Eerder dit seizoen werd de thuiswedstrijd met 4-1 gewonnen.

Ook een uitwedstrijd voor de derde koploper die de Academy momenteel rijk is, de O14 gaat in Venlo proberen om deze leidende positie te verdedigen. Tegenstander VVV heeft slechts twee punten minder dan het team van Bram van Wijk. Eerder dit seizoen werd de thuiswedstrijd met 2-1 gewonnen.

De O13 heeft een thuiswedstrijd, zaterdag is om 13:00 uur is in het GS Staalwerken Stadion de aftrap tegen Willem II. Eerder dit seizoen ging de uitwedstrijd met 3-2 verloren.

Om 15:00 uur is het de beurt aan de O15, het team van Charles Kazlauskas ontvangt FC Twente/Heracles. Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd knap met 2-3 gewonnen.