Academy / 02 december 2022

De O18 haalde slechts één punt uit de laatste drie wedstrijden, maar heeft desondanks nog kans op het kampioenschap in de Vijfde Divisie. Het team van Antal Tooten staat met nog twee wedstrijden te spelen op een derde plaats met twee punten achterstand op Fortuna Sittard en een punt minder dan Roda’46.
A.s. zaterdag staat om 14:00 uur in het GS Staalwerken Stadion de ontmoeting tegen Houten op het programma, eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd met 2-4 gewonnen.

Ook de O16 heeft geen goede serie achter de rug, de afgelopen vijf wedstrijden leverden slechts drie punten op. De derde plaats (achter Excelsior Rotterdam en FC Dordrecht) is het maximaal haalbare in de Vierde Divisie. Zaterdag is in Berkel en Rodenrijs de uitwedstrijd tegen TOGB, waar eerder dit seizoen met 3-2 van werd gewonnen.

De O15 is na de fraaie 5-1 zege op naaste concurrent NAC Breda dichtbij handhaving in de sterke Tweede Divisie. Als NAC dit weekend de wedstrijd tegen De Graafschap niet winnend afsluit, heeft het team van Charles Kazlauskas zijn doel bereikt. Uiteraard kan handhaving ook op eigen kracht worden bereikt, maar dan is er wel een grote stunt nodig tegen koploper PSV. Aanvang van deze wedstrijd is om 12:00 uur in het GS Staalwerken Stadion.

De O14 gaat op bezoek in Sittard, tegenstander Fortuna staat vierde in de ranglijst. Het team van Bram van Wijk vinden we terug op de zesde plaats. De thuiswedstrijd tegen de Limburgers eindigde in een 2-2 gelijkspel.

De O13 wacht een zware uitwedstrijd bij NAC. De Bredanaars staan op de tweede plaats, het team van Koen Coolen is de hekkensluiter.