Academy / 16 september 2021

A.s. zaterdag staan er drie duels op het programma voor de jeugdteams van Helmond Sport, allen thuis. De wedstrijden van de O13 en O15 worden afgewerkt op Sportpark Houtsdonk (Heeklaan 21 te Helmond), Helmond Sport bedankt de oudste voetbalclub van de stad HVV Helmond bij deze voor de gastvrijheid.

Om twaalf uur treedt de O13 aan tegen Willem II. De Tilburgers speelden tot nu toe slechts één wedstrijd, thuis werd met 1-8 verloren van Feyenoord. Aangezien het team van Glenda van Lieshout tegen Feyenoord tot een gelijkspel (6-6!) kwam, liggen er mogelijkheden om de goede seizoenstart (4 uit 2) een vervolg te geven.

Om vier uur speelt de O15 tegen FC Utrecht. Het team van Nyron Wau wacht een zware klus tegen de Domstedelingen die vorige week met maar liefst 8-0 wonnen van Excelsior Rotterdam.

De O16 speelt in het vertrouwde SolarUnie Stadion op de vertrouwde tijd van half drie tegen Houten. Het team van Marc van de Ven won de eerste twee wedstrijden, en is aan zijn stand verplicht om daar een derde aan toe te voegen.