Helmond Sport / 24 augustus 2015

FHT PERSLUCHT WEDSTRIJDPARTNER

Aanstaande vrijdag is FHT Perslucht rondom de wedstrijd Helmond Sport - NAC Breda onze wedstrijdpartner.

FHT Perslucht B.V. is een onderneming met 17 medewerkers uit Deurne. FHT levert en installeert al 15 jaar complete perslucht systemen en pneumatische componenten voor oa. de industrie, automotive, farmacie en agro automatisering. 

Het uitgebreide productaanbod van 100.000 artikelen wordt overzichtelijk gepresenteerd in een webshop waar klanten alle technische informatie van onze producten kunnen vinden. 
Naast de in- en verkoop van pneumatische componenten en systemen, installeert en onderhoud FHT compressoren en ringleidingsystemen voor perslucht toepassingen. Het team van eigen service monteurs verzorgt het onderhoud voor alle merken compressoren. 
De expertise op het gebied van pneumatiek uit zich verder in de productie van speciale ventielen, cilinders, compressoren en pneumatische systemen. FHT produceert en assembleert specials in haar eigen fabriek in Deurne. Waaronder hun eigen VanDeurne compressoren, hoogwaardige zuigercompressoren geschikt voor de professionele en industriële gebruiker. FHT ontwikkeld turn-key oplossingen voor diverse pneumatiek vraagstukken. Maar ook staan zij aan de wieg van nieuwe producten als de repressor. Een retourlucht systeem dat klanten een kostenbesparing van 40% kan opleveren.

FHT alles op het gebied van perslucht!

FHT Perslucht
Indumastraat 13
5753 RJ Deurne
T 0493 354633
E info@fhtperslucht.nl
W www.fhtperslucht.nl

FHT-logo.jpg