Business / 17 november 2015

Fysiotherapie  Jeurissen & Van den Ingh opent nieuwe vestiging in het Lavans Stadion

Naast een vestiging aan de Europaweg openen Kees Jeurissen en Marc van den Ingh per 1 januari 2016 hun tweede vestiging in Helmond, zij nemen de ruimte in het Lavans Stadion van het Elkerliek over.

Sinds de verbouwing van de West-tribune in 2001 huurde het Elkerliek een ruimte in het stadion.
“We willen het Elkerliek bedanken voor hun jarenlange aanwezigheid in het Lavans Stadion”, aldus Ger de Wilde, voorzitter van Stichting Belangen Helmond Sport. “Daarnaast willen we Fysiotherapie  Jeurissen & Van den Ingh van harte welkom heten in het Lavans Stadion. We zijn zeer tevreden dat we een samenwerking kunnen aangaan met een bestaande partner van Helmond Sport”.

Mede-eigenaar Kees Jeurissen vertelt meer over de Jeurissen & Van den Ingh: ‘’Wij hebben in Helmond een goede samenwerking met het Knippenberg College en het Elkerliek. Naast onze vestigingen aan de Europaweg en in het Lavans Stadion hebben wij nog vier locaties in omliggende dorpen. Zo zijn wij te vinden in Lieshout, Gemert, Mierlo en Deurne. Wij bieden onze klanten fysiotherapie, manuele therapie, revalidatie- en sportmogelijkheden’’.

Fysiotherapie  Jeurissen & Van den Ingh neemt naast hun werkzaamheden ook de behandelingen fysiotherapie voor het eerste elftal en alle jeugdspelers van Helmond Sport op zich.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png