Business / 19 april 2018

GESLAAGDE HELMOND SPORT GOLFDAG 2018

Onder een strakblauwe hemel en een stralend zonnetje vond deze week de Golfdag van Helmond Sport plaats op Golfbaan Stippelberg in Gemert-Bakel. De aanwezige leden van onze Business Club genoten zichbaar van een gezellige dag.

De Golfdag was voor zowel gevorderden als beginners toegankelijk. Beginners mochten deelnemen aan de clinic en voor de gevorderden stond er een wedstrijd van 18 holes op het programma. Marcel Zijp (Groep 5700), Frank Hermans (Adviloon), Frank van Kemenade (Kemenade Design) en Ben Manders (Manders Tegelwerken) mogen zich het komende jaar de beste golfers van onze Business Club noemen. Zij waren de grote winnaars van de dag. Bij de clinic was Jesper van Berlo van SolarUnie de beste. Zij werden na het gezamenlijk diner in het zonnetje gezet tijdens de prijsuitreiking.

Helmond Sport kijkt terug op een zeer geslaagde dag en namens de club gaat een speciaal woord van dank richting Jeroen van Triest en Dorine Daemen van Golfbaan Stippelberg voor de organisatie en het mede mogelijk maken van deze fantastische dag. Verder bedankt de club alle deelnemers.