Business / 12 februari 2014

Geslaagde sponsoravond in het T.O.V.-gebouw!

Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse sponsoravond van Helmond Sport plaats in het T.O.V.-gebouw in Helmond! Ruim 170 sponsoren waren hierbij aanwezig. Tijdens deze avond werd de muziek verzorgd door een DJ. Later op de avond gaf niemand minder dan Django Wagner een spetterend optreden weg!

Tijdens de gehele avond hadden sponsoren de mogelijkheid om het op te nemen tegen de vier wereldkampioenen in tafelvoetbal. Van alle doelpunten die zij scoorden, legde Rooijakkers Catering twee euro bij voor de jeugdopleiding van Helmond Sport. Kregen onze sponsoren een doelpunt tegen, dan moesten zij zelf een euro per doelpunt bijleggen voor de jeugdopleiding van Helmond Sport. Een mooie actie, die maar liefst 950 euro op leverde. Sponsor Pinido Beheer BV (www.pinido.nl) vond dat het nog meer kon worden, en verdubbelde het bedrag naar 1900 euro!

Het was in ieder geval een gezellige avond die mogelijk is gemaakt door:
T.O.V.-gebouw, Rooijakkers Catering, Metafa, Dutchmini, Robin Janssens van Sound & Light Technology, Ton Appetit, Studio Versteegh, Bollair, Harrie van der Sanden en de vier wereldkampioenen tafelvoetbal; Thijs Vogels, Pieter-Jan Rooijakkers, Tannee Coolen en Maikel van de Broek. Namens Helmond Sport, bedankt voor jullie medewerking!