Business / 06 juli 2018

GJD Horeca BV nieuwe cateraar Business Club

GJD Horeca BV gaat de komende drie seizoenen de catering verzorgen in de Business Club van Helmond Sport. Daarmee volgt het Helmondse bedrijf De Pandoer op.

GJD Horeca BV exploiteert en beheert diverse horecaformules in Brabant. Het bedrijf is gespecialiseerd in het bedenken en managen van uiteenlopende horecaformules. GJD Horeca BV is groeiende; wat ooit in Helmond begon is momenteel aan het uitbreiden naar verschillende steden in Brabant. De Business Club van Helmond Sport is een mooie nieuwe uitdaging voor eigenaren Geert Blenckers en Jeroen van Schijndel.

Blenckers en Van Schijndel kijken ernaar uit om te starten in de Business Club. “Wij zien de exploitatie van de Business Club van Helmond Sport met veel enthousiasme tegemoet.

We kunnen niet wachten om in samenwerking met de Business Club leden, Helmond Sport, en de vele partners en belanghebbenden rondom de club de mooie ideeën en activiteiten rondom de Business club die er al liggen mede uit te rollen en vorm te geven.”

Helmond Sport is blij dat het snel een waardige opvolger heeft gevonden voor De Pandoer. “GJD Horeca BV is een partner die goed bij Onze Club past. Op de eerste plaats leveren zij kwaliteit, zoals bijvoorbeeld in de Cacaofabriek. Daarnaast hebben ze aangetoond over een dosis lef te beschikken en hebben ze binding met de stad Helmond. Al die factoren maken GJD Horeca BV tot een partner waar wij graag mee in zee gaan”, aldus Leon Vlemmings.