Business / 18 januari 2018

Green Specialties en React Online wedstrijdpartners Helmond Sport - FC Volendam

Green Specialties en React Online zijn de wedstrijdsponsoren rondom de wedstrijd tussen Helmond Sport en FC Volendam. Wij wensen beide bedrijven alvast een hele fijne wedstrijd en veel plezier bij Onze Club!

Green Specialties
Achter de naam Green Specialties zit Groentenkwekerij A. v.d. Einden B.V  dat voor de teelt van de groenten zorgt en ook eigenaar is van het verwerkingsbedrijf. Dit bedrijf is een echt Brabants familiebedrijf. De gronden waarop zij telen zijn van generatie op generatie doorgegeven en de deskundigheid zeker ook. Het centrum van de activiteiten van Green Specialties ligt in Lierop, maar het bedrijf bezit ook gronden in het uiterste Noorden van Limburg. Zo weet het de risico’s te spreiden.

De werkwijze van Green Specialties is niet gericht op volume, maar op stevigheid, smaak en bite van de sla. De blaadjes worden jong geoogst als ze nog heerlijk mals en smaakvol zijn. Het streven naar kwaliteit is werkelijk overal in het bedrijf te vinden. Vanaf het allereerste moment waarbij de grond vol passie bewerkt wordt, tot het moment dat de koelwagens in Lierop de docks verlaten. Kijk voor meer informatie over Geen Specialties op www.greenspecialties.nl.

klein_greenspecialties-logo_0.png

React Online
React online is een internetbureau gespecialiseerd in online maatwerk. Vanuit een strategische aanpak werken zij samen met klanten aan het realiseren van hun online ambities, van idee tot resultaat. Dit doen zij sinds 2000 vanuit de Brainport regio. Onder andere de veel geprezen website van Helmond Sport is een voorbeeld van het werk van React Online. 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van React Online? Kijk dan voor meer informatie op www.reactonline.nl of neem vrijblijvend contact op via 0493-399440.

klein_download_0.png

 

 

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png