Helmond Sport / 13 november 2018

Helmond Sport gaat samenwerken met Triple Double

In opdracht van Helmond Sport zal sportmarketingbedrijf Triple Double een marketing plan gaan ontwikkelen. Dit plan moet Helmond Sport helpen om optimaal gebruik te maken van alle kansen die de stadionontwikkeling de komende jaren zal bieden. Helmond Sport wil een sterke partner zijn door samen met anderen waarde te creëren op sportief-, zakelijk-, cultureel- en maatschappelijk vlak. Een visie die is vastgelegd in een meerjarig beleidsontwikkelingsplan. In 2023 moet de Sport- en(be)leefcampus op De Braak gereed zijn. Een plek waar onderwijs, gezondheid, breedtesport en topsport samenkomen.

Triple Double eigenaar Bob van Oosterhout: "Van oudsher is er een goede band tussen Helmond Sport en Triple Double en de visie van de club ten aanzien van het nieuwe stadion spreekt ons enorm aan. Het is een uitstekende kans om te laten zien dat Helmond Sport veel meer is dan een voetbalclub."

Met Triple Double slaat Helmond Sport de handen ineen met een bedrijf dat veel ervaring heeft op sportmarketing gebied. ‘De komende jaren gaat er op sportpark De Braak veel veranderen. Helmond Sport neemt een belangrijke positie in op het sportpark en is er veel aangelegen om daar samen met alle betrokkenen een doorslaand succes van te maken. Met Triple Double halen we een partij in huis die haar sporen in de sportwereld meer dan verdiend heeft. Samen gaan we op weg naar een prachtige toekomst in het - maatschappelijke - hart van Helmond,” aldus voorzitter Philippe van Esch.