Helmond Sport / 01 februari 2018

Helmond Sport laat kwetsbare kinderen zichtbaar genieten

Gisteren genoten ruim twintig kwetsbare kinderen van een voetbalclinic in het Lavans Stadion. Helmond Sport en Stichting Het Vergeten Kind willen hiermee laten zien dat geen enkel kind mag worden overgeslagen. De clinic is onderdeel van de Week van het Vergeten Kind, die van 29 januari tot en met 4 februari op het programma staat.

Plezier en lachende gezichten
In de middag werden de kinderen ontvangen in de Business Club van Helmond Sport. Daar werden zij verrast met een voetbalshirt en een paar voetbalschoenen. Vervolgens namen Ron Janzen en Jeroen Verkennis ze mee het veld op. Eenmaal op het veld werd er, ondanks de regen, zichtbaar genoten.

Na afloop van de clinic werd er in de Business Club gezamenlijk afgesloten met een hapje eten. McDonald’s Helmond verzorgde een volledige maaltijd voor alle kinderen en begeleiders. Uiteindelijk ging iedereen met een gevulde buik en een onvergetelijke ervaring naar huis.

Wij willen Stichting het Vergeten Kind, McDonald’s Helmond en onze spelers bedanken voor het mogelijk maken van deze bijzondere middag! 

mc donald helmond.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png