Business / 23 januari 2019

Helmond sport meets eric gudde

Op vrijdag 8 februari speelt Helmond Sport de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Voorafgaand aan deze wedstrijd zal directeur Betaald Voetbal KNVB Eric Gudde aanwezig zijn als gastspreker in onze Business Club. Het is de tweede inspiratiesessie voor zakelijk Helmond in de reis van Helmond Sport naar de Sport- en beleefcampus in 2023.

Het Nederlands Voetbal beleefde de afgelopen jaren een mindere periode. Het niet kwalificeren voor het EK in 2016 en het WK in 2018 zorgde voor grote teleurstelling. Inmiddels zijn de prestaties weer beter en wordt er weer positief over het Nederlands voetbal gesproken.Eric Gudde neemt ons mee terug naar 2016 en beschrijft de reis van de KNVB tot heden. Welke stappen zijn er gezet en wat kunnen wij daarvan leren op weg naar 2023? Ook neemt hij ons mee naar de toekomst van het Nederlands voetbal en Helmond Sport in het bijzonder.

Programma:
17.30 uur: Inloop Business Club
18.00 uur: Eric Gudde
18.45 uur: Buffet
20.00 uur: Aanvang Helmond Sport - FC Dordrecht

Het programma wordt u kosteloos aangeboden door Helmond Sport en Huiscateraar GJD BV. Drankjes gedurende dit programma zijn voor eigen rekening.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar sales@helmondsport.nl onder vermelding van uw bedrijfsnaam en het aantal personen.