Helmond Sport / 04 januari 2017

Marcel van den Bunder nieuwe algemeen directeur Helmond Sport

Helmond Sport heeft Marcel van den Bunder aangesteld als algemeen directeur. Hij zal per direct deze functie overnemen van Theo Glaudemans die de afgelopen tijd als interim-directeur actief was bij Onze Club. Glaudemans zal betrokken blijven bij de club als bestuurslid PR en communicatie.

Marcel van den Bunder is bekend met de regio Helmond en de voetbalwereld. Zo was hij acht jaar als general manager verbonden aan Hotel Carlton de Brug in Mierlo. Daarna maakte hij de overstap naar PSV, om daar commercieel directeur te worden. Deze functie heeft hij ook bekleed bij Roda JC, waar hij na anderhalf jaar werd benoemd tot algemeen directeur.

“We hebben zorgvuldig de tijd genomen voor de benoeming van een nieuwe algemeen directeur. Na vele gesprekken hadden we een goed gevoel bij Marcel, waarbij we er alle vertrouwen in hebben dat zijn ervaring op het gebied van hospitality en als voetbalbestuurder een toegevoegde waarde zijn voor Helmond Sport”, aldus Philippe van Esch, voorzitter Helmond Sport.

“Sinds mijn vertrek bij Roda JC heb ik altijd de binding behouden met de voetbalwereld. Daarnaast ben ik blij met deze nieuwe uitdaging en vooral om betrokken te zijn bij de nieuwe plannen van Helmond Sport”, zegt Marcel van den Bunder.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png