Helmond Sport / 11 juli 2018

Open Dag Helmond Sport op zondag 5 augustus

Traditiegetrouw trapt Helmond Sport het seizoen samen met de fans af tijdens de Open Dag. Dit seizoen gebeurt dat op zondag 5 augustus. Daarnaast speelt Onze Club als toetje van deze gezellige dag om 15.00 uur een oefenwedstrijd tegen Eredivisionist Heracles Almelo!

Mooi programma
We hebben ook dit jaar weer een mooi programma samengesteld. De exacte invulling hiervan maken we op een later tijdstip bekend. Maar voor zowel jong als oud is er op deze leuke dag van alles te beleven. Zet zondag 5 augustus daarom met dikke stift in je agenda en zorg dat je erbij bent!

Helmond Sport - Heracles Almelo
We sluiten de Open Dag dit jaar af met de oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo. Bij de ploeg uit Almelo was onze hoofdtrainer Robby Alflen vorig seizoen nog in dienst als assistent-trainer. De Heraclieden eindigden in het seizoen 2017-2018 op een respectabele tiende plaats in de Eredivisie. De toegang voor deze wedstrijd is geheel gratis!

Oefenprogramma
Naast de wedstrijd tegen Heracles Almelo is er op vrijdag 27 juli om 13.00 uur een oefenwedstrijd tegen Al-Ettifaq uit Saudi-Arabië ingepland. Deze wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark van SSE in Someren-Eind. Daarmee ziet het voorlopige oefenprogramma er als volgt uit:

Zaterdag 14 juli: SV Brandevoort - Helmond Sport (16.00 uur)
Zaterdag 21 juli: v.v. Gemert - Helmond Sport (14.30 uur)
Vrijdag 27 juli: Helmond Sport - Al-Ettifaq (13.00 uur)
Zondag 5 augustus: Helmond Sport - Heracles Almelo (15.00 uur)

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png