Business / 05 februari 2015

Sponsoren Helmond Sport doen ‘Rondje Regio’

Voor 40 leden van de Business Club van Helmond Sport was woensdag 4 februari 2015 een bijzondere dag. Verschillende autodealers en leasemaatschappijen die bij Helmond Sport zijn aangesloten hadden deze dag een aantal auto’s ter beschikking gesteld zodat de leden een tweetal interessante bedrijven kon bezoeken.

De leden van de Business Club kregen een ontvangst in het voor hun vertrouwde gedeelte van het Lavans Stadion. Na het ontvangst gingen ze op bezoek bij Huijbregts Groep. Het bedrijf dat volgend jaar 80 jaar bestaat zette zijn deuren wagenwijd open door middel van een rondleiding. Dit Helmondse hightech familiebedrijf is sterk in het verwerken van poeders voor de levensmiddelenindustrie.

Na een lunch bij Huijbregts Groep ging de groep weer verder met het programma en nam een kijkje bij het internationale bedrijf IGO-POST. Het bedrijf is marktleider op het gebied van bedrukte relatiegeschenken en promotionele artikelen. De hoofdvesting van IGO-POST zit in Helmond, maar het bedrijf heeft vestigingen in diverse Europese landen. De leden van de Business Club keken uit naar het enorme logistieke centrum van ruim 14.000 vierkante meter.

Na het bezoek aan IGO-POST gingen de groep per auto weer richting het Lavans Stadion. Het laatste bezoek vond plaats in het stadion en werd verzorgt door onze eigen cateraar De Pandoer. Zo stond er nog een strafschoppenserie op het programma met onze doelman Jamie Watt.

Als afsluiter werd er nog een presentatie gegeven door De Pandoer. Er werd na de presentatie van De Pandoer nog wat nageborreld en na wat te hebben gedronken verlieten de gasten de Business Club.