Helmond Sport / 06 juni 2018

Stagiair(e) gezocht voor veelzijdige communicatie stage bij Helmond Sport

Lijkt het jou leuk om eens een kijkje te nemen achter de schermen van een Betaald Voetbal Organisatie? Dan is dit je kans! Momenteel zijn wij op zoek naar een stagiair(e) PR & Communicatie. 

Soort stage: Meeloopstage
Beginperiode: (Bij voorkeur) september 2018
Duur: 4 tot 6 maanden
Afdeling: PR & Communicatie 

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit: 
- Meehelpen met de coördinatie van alle uitingen en communicatie rondom voetbalwedstrijden
- Schrijven van teksten voor op de website, diverse weekbladen en het Helmond Sport magazine
- Coördinatie van diverse evenementen
- Ondersteuning op het gebied van social media 

Wij vragen
Wij zoeken een enthousiaste hbo-student(e) met (bij voorkeur) de studierichting Communicatie. Ben jij zelfstandig, creatief en nauwkeurig? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Het is belangrijk dat je beschikt over goede schriftelijke vaardigheden. Kennis van Photoshop en InDesign is een pre. 

Wij bieden
Wij bieden jou een leuke en leerzame stageplaats binnen een fijn team. Tijdens je stage zul je in aanraking komen met diverse werkzaamheden op het gebied van communicatie. Daarnaast krijg je veel eigen verantwoordelijkheden. Je werkplek bevindt zich in het Lavans Stadion: een geweldige locatie waar je de voetbalsfeer kunt proeven, en die bovendien makkelijk bereikbaar is vanaf station Helmond (± 7 minuten met de bus). 

Interesse?
Lijkt het jou leuk om stage te lopen bij Helmond Sport? Stuur dan je CV, foto en een korte motivatie naar Ronnie Vriens via ronnie.vriens@helmondsport.nl.