Business / 08 oktober 2018

StaySolutions ook dit jaar sponsor Helmond Sport

Voor dit seizoen heeft StaySolutions, specialist en marktleider in flexibele huisvestingsoplossingen voor arbeidsmigranten, de sponsorsamenwerking met Helmond Sport verlengd. Evenals Helmond Sport heeft ook StaySolutions ambitieuze plannen richting de toekomst. De exposure en verbinding met de regio die Helmond Sport biedt, geven de samenwerking extra glans.

Helmond Sport zet dit seizoen in op gastheerschap, het nemen van de rol als verbinder en het delen van topsportexpertise. Onlangs presenteerde Helmond Sport, bespeler van de Multifunctionele Sport Accommodatie en onderdeel van de Sport- en Beleefcampus, zijn ambitieuze toekomstplannen. Leon Vlemmings, algemeen directeur Helmond Sport: “Helmond Sport wil actiever dan ooit komend jaar de verbinding zoeken met de stad en de regio. Helmond Sport gaat samen met verschillende partners intensief werken vanuit diverse projecten aan een sportief, sociaal, gezond en innovatief Helmond.”

Maatschappelijke verbondenheid
“Die maatschappelijke verbondenheid van Helmond Sport spreekt ons als sponsor bijzonder aan,” aldus Sjoerd Pijpers, algemeen directeur van StaySolutions. “Met onze allround dienstverlening om arbeidsmigranten te voorzien van goede huisvesting en ondersteuning zit maatschappelijke verbinding in onze genen. En evenals Helmond Sport hebben wij met ons concern StaySolutions stevige groeiambities in een groeiende economie.

Sinds 2009 zetten wij ons met inmiddels 100 medewerkers elke dag vol passie en daadkracht in om arbeidsmigranten een aangenaam verblijf te bieden. Het concern StaySolutions bestaat uit vier business units die een allround dienstverlening bieden in registratie en begeleiding, schoonmaakdiensten, periodiek onderhoud en inspecties.  Wij gaan volop mee in de stijgende vraag naar flexibele huisvesting en groeiende behoefte aan allround dienstverlening aan arbeidsmigranten in heel Nederland, ook in regio Helmond.”