Helmond Sport / 18 juni 2018

Tibeau Swinnen voor twee seizoenen naar Helmond Sport

Tibeau Swinnen draagt, onder voorbehoud van de medische keuring, de komende twee seizoenen het shirt van Helmond Sport. De 23-jarige Belg komt over van FC Eindhoven. De middenvelder is de vijfde versterking voor het team van Robby Alflen.

Swinnen kwam de afgelopen vijf seizoenen uit voor FC Eindhoven, maar kiest nu bewust voor de stap naar Helmond. “Helmond Sport gaf mij het gevoel dat ze me echt graag wilde hebben. Daarnaast sprak het verhaal van de trainer mij aan. Ik was na vijf jaar Eindhoven toe aan een nieuwe en frisse stap. Vanaf het eerste gesprek kreeg ik een goed gevoel bij deze club en ik hoop mijn ambities hier waar te kunnen maken. Ik kijk ernaar uit om te beginnen, de vakantie heeft wat mij betreft lang genoeg geduurd.”

Algemeen Directeur Leon Vlemmings is erg blij met het aantrekken van Swinnen. “Tibeau is een erg goede en talentvolle speler die uitstekend bij ons en in onze plannen past. We zijn dan ook blij dat hij, ondanks interesse van andere clubs, voor Helmond Sport heeft gekozen.”