Business / 24 november 2014

Van den Hurk Bedrijfswagens en Jos Kanters Groenvoorziening wedstrijdsponsoren Helmond Sport - Jong PSV

Aanstaande vrijdag staat voor Helmond Sport de thuiswedstrijd tegen Jong PSV op het programma. Rondom deze wedstrijd zijn Van den Hurk Bedrijfswagens en Jos Kanters Groenvoorziening onze wedstrijdsponsoren.

Van den Hurk Bedrijfswagens is uw aanspreekpunt als het gaat om aanschaf, lease, verhuur, schade of onderhoud van uw auto. De wagens die wij leveren kennen wij van binnen en van buiten: zo kunnen wij uw mobiliteit garanderen. Dat heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van de bedrijfswagens zelf, maar ook met de uitstekende service-verlening, de opvallend scherpe prijsstellingen en het persoonlijke contact. Dit zijn geen losse kreten: het is de bedrijfsfilosofie welke ze bij Van den Hurk Bedrijfswagens elke dag naleven.

Van den Hurk Bedrijfswagens B.V.
Kanaaldijk Zuid West 7b
5706 LD HELMOND
T: 0492-536652
E: info@vdhurk.nl
W: www.vdhurkautomotive.nu

Jos Kanters Groenvoorziening BV, opgericht in 1997, werkt dagelijks met 25 mensen in de Groenvoorziening voor bedrijven en overheid, hoveniers voor particulieren (tuinen). Verder verzorgen zij de boomverzorging voor overheid, bedrijven en particulieren en hebben ze km`s afrasteringen gezet.

Jos Kanters Groenvoorziening BV
Prinsenkamp 1
5469 PV  Boerdonk
T: 0492-465201
F: 0492-468732
E: info@joskantersgroenvoorziening.nl
W: www.joskantersgroenvoorziening.nl