Helmond Sport / 29 maart 2015

W. Sleegers Internationaal Veetransport en Van den Hurk Bedrijfswagens wedstrijdpartners

Aanstaande vrijdag zijn W. Sleegers Internationaal Veetransport en Van den Hurk Bedrijfswagens rondom de wedstrijd Helmond Sport - De Graafschap onze wedstrijdpartners.

W. Sleegers Internationaal Veetransport BV is een vooruitstrevende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het internationaal transport van levende dieren waaronder biggen, varkens, kalveren, koeien, alpaca’s, geiten en schapen. Het vee wordt voor door hun binnen- en buitenlandse opdrachtgevers, met veel oog voor dierenwelzijn, vervoerd door geheel Europa. W Sleegers Internationaal Veetransport is nu in het bezit van twee volledig geconditioneerde combinaties en op korte termijn zal dit uitgebreid worden met twee van deze combinaties. Met deze wagens wil W. Sleegers Internationaal Veetransport zich gaan richten op het vervoer van hoogwaardige fokdieren. Daarnaast beschikt W. Sleegers Internationaal Veetransport nog over 6 conventionele combinaties meer waarmee het transport van biggen door heel Europa wordt gerealiseerd. Het bedrijf is gevestigd aan de Kaak 5 in Milheeze. Ook hebben ze een bedrijf in België, deze is gevestigd aan de Autobaan E34 in Mol.

W. Sleegers Internationaal Veetransport B.V.
Kaak 5
5763 PK Milheeze
T 0492 342746
F 0492 343729
E info@wsleegers.nl
W www.wsleegers.nl

Van den Hurk Bedrijfswagens is uw aanspreekpunt als het gaat om aanschaf, lease, verhuur, schade of onderhoud van uw auto. De wagens die wij leveren kennen wij van binnen en van buiten: zo kunnen wij uw mobiliteit garanderen. Dat heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van de bedrijfswagens zelf, maar ook met de uitstekende service-verlening, de opvallend scherpe prijsstellingen en het persoonlijke contact. Dit zijn geen losse kreten: het is de bedrijfsfilosofie welke ze bij Van den Hurk Bedrijfswagens elke dag naleven.

Van den Hurk Bedrijfswagens B.V.
Kanaaldijk Zuid West 7b
5706 LD HELMOND
T: 0492-536652
E: info@vdhurk.nl
W: www.vdhurkautomotive.nu

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png