Business / 29 februari 2016

Wedstrijdpartners Helmond Sport - FC Eindhoven

Aanstaande vrijdag zijn W. Sleegers Internationaal Veetransport en DIGISOLVE-MIJN ICT rondom de wedstrijd Helmond Sport - FC Eindhoven onze wedstrijdpartners. W. Sleegers Internationaal Veetransport BV is een vooruitstrevende onderneming die zich gespecialiseerd heeft in het internationaal transport van levende dieren waaronder biggen, varkens, kalveren, koeien, alpaca’s, geiten en schapen. Het vee wordt voor door hun binnen- en buitenlandse opdrachtgevers, met veel oog voor dierenwelzijn, vervoerd door geheel Europa. W Sleegers Internationaal Veetransport is nu in het bezit van twee volledig geconditioneerde combinaties en op korte termijn zal dit uitgebreid worden met twee van deze combinaties. Met deze wagens wil W. Sleegers Internationaal Veetransport zich gaan richten op het vervoer van hoogwaardige fokdieren. Daarnaast beschikt W. Sleegers Internationaal Veetransport nog over 6 conventionele combinaties meer waarmee het transport van biggen door heel Europa wordt gerealiseerd.

W. Sleegers Internationaal Veetransport B.V.
Kaak 5
5763 PK Milheeze
T 0492 342746
F 0492 343729
E info@wsleegers.nl
W www.wsleegers.nl

W. Sleegers Internationaal veetransport.png

DIGISOLVE-MIJN ICT
Het Helmondse bedrijf is mogelijk ook uw strategische ICT Partner. Als totaaloplosser met een compleet aanbod van maar liefst 20 ICT gerelateerde bouwstenen kunt u een langetermijnrelatie opbouwen. Daarnaast bezorgd DIGISOLVE-MIJN ICT u een goed gevoel over uw ICT.

Gebruikmakend van een grote dosis parate kennis en de intentie om te ontzorgen, zet het team van DIGISOLVE-MIJN ICT zich dagelijks bij vele klanten in de regio Zuid-Oost Brabant. Tot het klantenbestand van DIGISOLVE-MIJN ICT behoren inmiddels overheidsinstellingen als MKB van groot tot klein. Samen met u als opdrachtgever bedenkt DIGISOLVE-MIJN ICT wat uw organisatie de komende 3 tot 5 jaar nodig heeft. De oplossingen zijn niet alleen technisch weloverwogen maar zeker ook economisch doordacht.

DIGISOLVE-MIJN ICT bezorgt u een zorgeloos gevoel over uw ICT en dat voor een faire prijs, en ook nog eens op een manier waarop u het ook snapt. Neem vrijblijvend contact met op via de contactpagina op de site of bel 0492-559670.

DIGISOLVE-MIJN ICT
Vossenbeemd 47A
5705 CL Helmond
T: 0492-559670
W: www.digisolve-mijnict.nl
Digisolve-Logo.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png