Business / 04 december 2017

Wedstrijdpartners Helmond Sport - FC Eindhoven

Rondom de thuiswedstrijd van aanstaande vrijdag tegen FC Eindhoven zijn DIGISOLVE-MIJN ICT en dakAlliance onze wedstrijdpartners.

DIGISOLVE-MIJN ICT
Het Helmondse bedrijf is ook uw strategische ICT partner. Als totaaloplosser met een compleet aanbod van maar liefst 20 ICT gerelateerde bouwstenen kunt u een langetermijnrelatie opbouwen. Daarnaast bezorgt DIGISOLVE-MIJN ICT u een goed gevoel over uw ICT.

Gebruikmakend van een grote dosis parate kennis en de intentie om te ontzorgen, zet het team van DIGISOLVE-MIJN ICT zich dagelijks bij vele klanten in de regio Zuid-Oost Brabant. Tot het klantenbestand van DIGISOLVE-MIJN ICT behoren inmiddels overheidsinstellingen als MKB van groot tot klein. Samen met u als opdrachtgever bedenkt DIGISOLVE-MIJN ICT wat uw organisatie de komende 3 tot 5 jaar nodig heeft. De oplossingen zijn niet alleen technisch weloverwogen maar zeker ook economisch doordacht.

DIGISOLVE-MIJN ICT bezorgt u een zorgeloos gevoel over uw ICT en dat voor een faire prijs, en ook nog eens op een manier waarop u het ook snapt. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina op de site of bel 0492-559670.

DIGISOLVE-MIJN ICT
Vossenbeemd 47A
5705 CL Helmond
T: 0492-559670
W: www.digisolve-mijnict.nl

DigiSolve-MijnICT-logoPMS.jpg

dakAlliance
dakAlliance is een dynamisch bedrijf dat innovatieve dak-oplossingen realiseert voor professionele opdrachtgevers. Zij zijn gespecialiseerd in het renoveren van platte daken volgens de laatste trends. www.dakalliance.nl

dakAlliance
Steenoven 4D
5626DK Eindhoven
T: 040-3030750
E: Info@dakalliance.nl
W: www.dakalliance.nl

dakAlliance1.jpg

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png