Business / 10 april 2017

Wedstrijdpartners Helmond Sport - NAC Breda

Rondom de wedstrijden Helmond Sport - NAC Breda zijn W. Sleegers int. Veetransport B.V., FHT Perslucht B.V. en E.T.B. Willem Bos de wedstrijdpartners van Helmond Sport.  

W.Sleegers int. Veetransport B.V.
W. Sleegers Int. Veetransport B.V. is een onderscheidende partner die zich volledig toespitst op het vervoer van fokdieren met geconditioneerd transport. De dichte auto’s zijn voorzien van een airco-installatie en drinkwatersysteem dat zorgt voor een comfortabele rit voor zowel mens als dier.
Kijk voor meer informatie op: www.wsleegers.nl

FHT Perslucht B.V.
FHT Perslucht B.V. levert en installeert complete perslucht systemen en pneumatische componenten voor oa. de industrie, automotive, farmacie en agro automatisering.
Met een voordelige prijsstelling, grote voorraad, snelle levertijden, uitstekende service en advies is FHT Perslucht B.V. de grootste totaalaanbieder van pneumatiek en perslucht artikelen.
Kijk voor meer informatie op: www.fhtperslucht.nl

E.T.B. Willem Bos
E.T.B. Willem Bos is een allround elektrotechnisch Installateur met als specialisatie domotica installaties voor de particulier en domotica oplossingen voor de zorgsector.
Daarnaast engineeren, onderhouden, beheren en beheersen zij alles op het gebied van elektro gerelateerde installaties zoals datanetwerken, alarminstallaties, zwakstroom, noodverlichting
en brandmeldinstallaties.  Kijk voor meer informatie op: www.willembos.nl

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png