Business / 04 april 2016

Wedstrijdpartners Helmond Sport - Sparta Rotterdam

Aanstaande vrijdag zijn Ariza B.V en Van Bussel Groep rondom de wedstrijd Helmond Sport – Sparta Rotterdam onze wedstrijdpartners. Ariza produceert al meer dan 25 jaar fruit- en groentesappen, puree en fruitsapconcentraten en dit in enkelvoudige maar ook in de meest verscheiden samenstelling en van erg diverse oorsprong.
Naast biologische producten is Ariza wereldwijd ook actief in fair trade producten. Ariza staat bekend als een betrouwbare leverancier van onder andere baby- en kindervoeding, wat aan de meest kritische eisen moet voldoen. Eigen teelt en eigen verwerking zijn logische voorwaarden om deze kwaliteit te kunnen waarborgen. Naast deze ketenbeheersing vormt transparantie het logische gevolg van wat en hoe ze dingen doen. Kijk voor meer informatie op www.ariza.nl

Van Bussel Groep
Kies voor de persoonlijke werkwijze van een familiebedrijf bij uitstek. Profiteer van ruim 50 jaar ervaring in de vastgoedbranche. En ervaar de meerwaarde van heldere afspraken en korte communicatielijnen. In de vastgoedbranche zijn ze groot geworden door onze bouwactiviteiten. Daarin voelen ze zich thuis. Ze beschikken over de ervaring en kennis in ontwikkelen en het bouwen en ze hebben een gevarieerde vastgoedportefeuille om deze markt adequaat te voorzien. Kijk voor meer informatie op www.busselgroep.nl.

VanBussel.jpg

 

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png