Het nieuwe netwerken: flexplekken op de tribune

Helmond Sport komt als eerste club in Nederland met een geheel nieuwe manier van netwerken. Vanaf komend seizoen introduceert de club een Flexpakket. Het unieke aan dit pakket is dat u zelf kunt kiezen hoe u de flexibele business seats gaat verdelen over de negentien competitiewedstrijden waarbij u volwaardig Business Clublid wordt.

Zo werkt het

Met het Flexpakket biedt Helmond Sport u flexibele mogelijkheden tot netwerken rondom de thuiswedstrijden:

  • Dankzij het Flexpakket zitten Business Clubleden niet meer vast aan twee plaatsen voor een geheel seizoen, maar kiezen zij gedurende het seizoen zelf hoe zij de Flexplekken in willen zetten.
  • Het minimum aantal af te nemen plekken is 38 per seizoen, wat neerkomt op gemiddeld twee stoelen per thuiswedstrijd.
  • Flexpartners worden volwaardig lid van de Business Club.

 

Flexplek.jpg

100% lidmaatschap Business Club

Flexpartners mogen deelnemen aan alle activiteiten op de Business Club-kalender; van presentaties van gastsprekers en bedrijfsbezoeken tot thema-avonden. Met het Flexpakket krijgen partners toegang tot het uitgebreide zakennetwerk van Helmond Sport.

Helmond Sport voorloper in de voetbalwereld

De introductie van het Flexpakket maakt Helmond Sport een voorloper in het Betaalde Voetbal, ook de Jupiler League organisatie is positief over deze stap. “Het is mooi te zien hoe Helmond Sport voorop durft te lopen met de inzet van het Flexpakket. De club laat zien zich te ontwikkelen en mee te groeien met haar partners. Partners die ondanks steeds drukker wordende agenda’s nog steeds volwaardig willen, en met het Flexpakket kunnen, blijven genieten van een mooie en sfeervolle avond Helmond Sport”, aldus algemeen directeur van de Jupiler League, Marc Boele.

Stappert/Noxon over het Flexpakket

“Wij zijn niet in de gelegenheid om iedere thuiswedstrijd van Helmond Sport aanwezig te zijn maar het heeft wel meerwaarde om lid te zijn. Als Helmonds bedrijf is het niet alleen zakelijk interessant om naar Helmond Sport te gaan, het lidmaatschap heeft daarnaast ook een maatschappelijk functie”, legt directeur Mark Dankers zijn keuze voor het Flexpakket uit.

Tigro over het Flexplakket

Ook Tigro gaat vanaf komend seizoen gebruik maken van het Flexpakket.  Een keuze die goed past bij het bedrijf, is eigenaar Tim van Esdonk van mening: ”Tigro kiest voor het Helmond Sport Flexpakket omdat het past bij onze bedrijfsfilosofie: flexibel, op maat en doeltreffend.”

Is het Helmond Sport Flexpakket ook iets voor u?

Neem dan contact op met Antoine Beije.
Bel 06 -15 088 660 of stuur een e-mail naar antoine.beije@helmondsport.nl.