Helmond Sport / 14 april 2021

AAE is de nieuwe partner van de Helmond Sport Academy. Vanaf aankomend seizoen is de hightech machinebouwer uit Helmond de trotse hoofdsponsor van alle jeugdelftallen van Helmond Sport. AAE was al langer verbonden aan de club en vergroot hiermee haar betrokkenheid. Mede door deze nieuwe samenwerking kan de Helmond Sport Academy de komende jaren uitgroeien tot een volwaardige jeugdopleiding.

Antoine Beije (Helmond Sport): “We zijn trots dat dit mooie Helmondse familiebedrijf zich voor de komende drie seizoenen verbindt aan onze Academy. Tijdens de gesprekken heeft AAE een mooi toekomstbeeld gekregen van onze Academy. De Academy gaat het verschil maken met visie, beleid, opleidingsklimaat, innovatie, kennis en vakmensen. De samenwerking met AAE gaat dit proces alleen maar versterken.”

Manon Pijnenburg (AAE): “De ambities van de Helmond Sport Academy passen bij de waarden binnen AAE. Wij geloven in het samen creëren van kansen en dat je daardoor samen verder komt. Wij vinden het belangrijk dat jongeren hun talenten kunnen blijven ontwikkelen in de volledige breedte, bijvoorbeeld op het gebied  van techniek of binnen de topsport. De bijzondere samenwerking tussen de Helmond Sport Academy en OMO scholengroep gaat er in de toekomst voor zorgen dat de jeugdspelers van Helmond Sport zowel sportief als educatief een stevige basis hebben. Als AAE zijn wij enorm trots een bijdrage te kunnen leveren aan deze ambitie!”

AAE
AAE, leading edge, innovatief en hightech. Dat maakt dit hechte familiebedrijf tot de ambitieuze, internationale machinebouwer die zij vandaag de dag zijn. Met bijna 400 medewerkers ontwikkelen en vervaardigen zij producten waarmee ze continu de grenzen van de techniek opzoeken. Met deze grensverleggende technologie draagt AAE een steentje bij aan een slimmere, mooiere, meer duurzame en simpelweg leukere wereld.