Heel Helmond Sport / 27 augustus 2020

E-Quest/Breedband Helmond nieuwe broeksponsor Helmond Sport

Tijdens de informatie avond voor partners en supporters van Helmond Sport heeft de club een nieuwe Business Partner gepresenteerd. E-Quest/Breedband Helmond staat de komende twee seizoenen met hun logo’s op de wedstrijdbroeken.

Het Helmondse bedrijf e-Quest staat dit seizoen met veel trots op de broek van het Helmond Sport tenue. Breedband Helmond (een dochteronderneming van e-Quest) staat op de voorzijde van de broek. Deze servicegerichte organisatie levert Internet, TV en telefonie aan de Helmondse consument via het glasvezelnetwerk van Glasvezel Helmond. Op de achterzijde staat e-Quest, deze regionale ICT dienstverlener is actief op de zakelijke markt en biedt ontzorging op het gebied van IT, glasvezel en datacenterdiensten.

Eigenaar Patrique Dankers en commercieel directeur Martijn de Koning laten gezamenlijk weten: "Met hart voor de club dragen wij graag ons steentje bij aan de ontwikkeling van Helmond Sport. Het zou mooi zijn als we hiermee een voorzet geven aan andere bedrijven uit de regio om deze mooie club te steunen."