Helmond Sport / 26 oktober 2021

Voor de komende 2,5 jaar heeft de Ocean Cloud Group, gespecialiseerd in het transport van vloeibare levensmiddelen met vestigingen in Nederland, België en Duitsland, zich verbonden aan Helmond Sport. Meer info: www.oceancloudgroup.com.

Ocean Cloud Group zal vanaf morgen in het bekerduel met FC Groningen zichtbaar zijn als partner op de achterzijde van de wedstrijdshirts. Daarnaast is Ocean Cloud Group bij thuiswedstrijden ook zichtbaar door diverse reclame-uitingen in het SolarUnie Stadion.

Nieuwe sponsor.jpg

Arno Van Keilegom en Boyd Reith presenteren de nieuwe rugsponsor

Eigenaar van Ocean Cloud Group Roland Joosten: “Als geboren Helmonder geloof ik in de manier waarop Helmond Sport zich wil gaan manifesteren nu en in de toekomst. Helmond Sport is een partner waarmee wij ons kunnen identificeren en tevens de naamsbekendheid van de Ocean Cloud Group kan vergroten.”

De visie van beiden kent veel raakvlakken waarbij beweging en bewust omgaan met gezondheid belangrijke elementen zijn!

Commercieel Manager Antoine Beije: “Dit seizoen is Ocean Cloud Group ingestapt als lid van onze Business Club. Binnen een paar maanden maken ze nu al de stap naar het shirtsponsorschap.

Fijn dat dit bedrijf vertrouwen heeft om op deze manier de naamsbekendheid te vergroten. Samen zijn we onderweg naar iets heel moois!”

Op de foto v.l.n.r. Philippe van Esch, Perry Swinkels (CSO Ocean Cloud Group) en Antoine Beije.