Helmond Sport / 12 juli 2021

Met trots mogen we melden dat de samenwerking voor de komende drie seizoenen tussen Helmond Sport en de BanGroep, een bouw- en vastgoed gerelateerde bedrijvengroep uit Nuenen, definitief is. Op het nieuwe tenue prijkt vanaf heden het logo van de BanGroep.

De BanGroep is een van oudsher familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een solide bedrijvengroep met een zevental bedrijven actief in de bouw en vastgoedsector. Binnen deze bedrijven werken in totaal ruim 160 collega’s die samen ontwikkelen, bouwen, beheren, verhuren en onderhouden. Samen zijn zij in staat om een groot deel van de vastgoedketen te kunnen bedienen.

Eén sterke familie als basis
“De basis van onze organisatie is een hecht familiebedrijf, met een hoge betrokkenheid en een platte organisatiestructuur”, aldus Gijs van Doorn, directeur van de BanGroep. “We zijn een groeiende en gezonde Brabantse organisatie, vol ambitie. Dezelfde cultuur en ambitie zien we ook terug bij Helmond Sport. Het enthousiasme en de betrokkenheid binnen de club is ontzettend hoog. Daar maken wij graag onderdeel van uit!”

De BanGroep is vanaf dit seizoen te vinden en te zien met verschillende reclame-uitingen in en rondom het SolarUnie Stadion van Helmond Sport. “Wij zijn ontzettend trots om BanGroep te mogen verwelkomen op ons wedstrijdshirt. Samen gaan we elkaar versterken en tot mooie resultaten komen”, aldus Antoine Beije, commercieel manager bij Helmond Sport.