Onze Supporters

DE FANATICATS KIDSCLUB!

Weet jij al wie ik ben? Ik ben Loewy the Cat, de mascotte van Helmond Sport en ook lid van de Fanaticats Kidsclub!  Dat is de sportiefste en gezelligste kidsclub voor de jongste supporters van 0 t/m 12 jaar. Samen met andere Kidsclubleden doen wij mee aan te gekke activiteiten die te maken hebben met jouw favoriete Helmondse club.

Eigen website voor de jongste supporters van Helmond Sport

De Helmond Sport Fanaticats Kidsclub heeft een eigen website: www.fanaticats.nl. Op deze site word je op de hoogte gehouden van het laatste Helmond Sport nieuws, de Fanaticats kalender, er staan leuke foto’s op, informatie voor een spreekbeurt, er is een funzone en nog veel meer... Super leuk toch! 

Schrijf je nu in!

Ben jij net zo enthousiast als ik?! Schrijf je dan snel in en maak een keuze tussen de pakketten. Download het inschrijfformulier op www.fanaticats.nl en doe mee! 

Supportersvereniging Helmond Sport

Supportersvereniging Helmond Sport
Postbus 481
5700 AL Helmond
info@supportersvereniginghelmondsport.nl
www.supportersvereniginghelmondsport.nl

Bestuur
Erik van Kilsdonk   (voorzitter)
John Cortenbach   (secretaris)
Ger Boers   (penningmeester)

Commissies
Kasper van den Bogaard   (buscommissie)
Mario Kampen   (merchandisecommissie)
Michen Bernards   (website)

Actuele informatie
Actuele informatie over bijvoorbeeld busreizen naar uitwedstrijden zijn te vinden onder supportersnieuws. 

actuele info

Supporters coördinatie 
info@helmondsport.nl

Lid worden van de supportersvereniging 
Je kunt lid worden van de Supportersvereniging Helmond Sport door te schrijven naar bovenstaand adres of mail ons

LID WORDEN

supporters-vereniging-helmond-sport.jpg

Tarieven
Euro 17,00
Euro 14,00 (t/m 16 jaar)
Euro 14,00 (invaliden en 65+)
Euro 28,00 (familie 4 personen)

North Side vak o

North side vak O is een groep fanatieke supporters die zich inzet voor een (nog) betere sfeer in en rondom het Lavans Stadion tijdens wedstrijden. Dit doen ze door middel van spandoeken, zwaaivlaggen en natuurlijk het megadoek. Het overgrote gedeelte van deze groep zit op vak O, maar ook supporters van andere tribunes zijn vertegenwoordigd.

North side vak O is een groep supporters die Helmond Sport altijd steunt!

hellmond-fanatics-megadoek_0.jpg

Internetradio Helmond Sport

Uitzending

Voor het tiende seizoen op rij is het team van IRHS (Internet Radio Helmond Sport) van de partij om live verslag te doen van de thuis- en uitwedstrijden van de ploeg van Helmond Sport. IRHS bestaat uit René Smeets, Martijn Smeets en Mark Langewouters die in wisselende samenstelling in de betreffende stadions aanwezig zullen zijn. 

Het streven is om een kwartier voor de aftrap online te zijn. U kunt dit exact volgen via twitter: @irhsradio of als u geen twitteraccount heeft, klik dan op deze link: https://twitter.com/irhsradio

BELANGRIJK:  indien u geen verbinding krijgt met IRHS of tijdens de wedstrijd valt de verbinding weg, kijk dan op het hierboven genoemde twitteraccount. Wij zullen daar altijd technische storingen melden.

Naast het coveren van de wedstrijd zal één van de verslaggevers voor de wedstrijd een vraaggesprek met de HS-trainer houden en na afloop met één of meerdere spelers. Dit doet IRHS ook na afloop van thuiswedstrijden. Deze geluidsbestanden worden opgenomen en op de website van Helmond Sport of http://irhs.caster.fm geplaatst.

Luister nu live naar Internetradio Helmond Sport

(indien uitzending)

Klik hier

Tips, reacties, opmerkingen kunnen gestuurd worden naar irhs@helmondsport.nl …ook als u zelf belangstelling hebt het IRHS-team te versterken!

IRHS heeft ook een eigen website: www.irhsmedia.nl en het twitteraccount daarvan is @irhsmedia

irhs.jpg

Veiligheid

Helmond Sport vindt het heel belangrijk dat haar supporters, spelers, technische staf, medewerkers en bezoekers op een veilige wijze de wedstrijden het SolarUnie Stadion kunnen bezoeken. Daarom beschikken wij over een gedegen veiligheidsorganisatie en kunnen daarbij gebruik maken van diverse technische hulpmiddelen. 

Regelgeving

Vragen?

E-mail de veiligheidsorganisatie van Helmond Sport

veiligheid@helmondsport.nl