Bezoek een thuiswedstrijd van Helmond Sport

Erbij zijn is meemaken! Beleef de sfeer in het SolarUnie Stadion en moedig het team van Helmond Sport aan. Koop eenvoudig een los ticket via de administratie van Helmond Sport of aan de kassa in het SolarUnie Stadion. Je hoeft geen clubcard te hebben om een los ticket te kopen. Hieronder tref je een overzicht van de plaatsen en prijzen in het SolarUnie Stadion. 

Tickets kopen kan heel snel en vanuit huis via onze online ticketshop. Hiermee kun je op ieder moment makkelijk een ticket kopen voor een thuiswedstrijd van Helmond Sport.

Online Ticketshop

LosseTickets1617.jpg

Kaarten voor het uitvak (vak H) kosten € 12. Bij een combiregeling kosten de kaarten € 7,20.

StadionplattegrondHS.png

Groepen en mensen met lichamelijke beperking

Helmond Sport biedt voor grote groepen interessante mogelijkheden. Wilt u samen met bijvoorbeeld je voetbalteam een keer komen kijken? Neem dan contact op met Helmond Sport op via info@helmondsport.nl

Ook voor mensen met een lichamelijke beperking heeft Helmond Sport genoeg mogelijkheden om een thuiswedstrijd te bezoeken. Neem daarvoor contact op met Helmond Sport door een e-mail te sturen naar info@helmondsport.nl of bel met de administratie op 0492-524721. 

Mocht je nog vragen hebben dan kunt u uiteraard tijdens kantooruren terecht bij onze administratie (0492-524721).

Kaartverkoopinformatie

Toegangskaarten zijn op wedstrijddagen te koop aan de kassa's bij het SolarUnie Stadion. De kassa's zijn geopend vanaf 19.00 uur tot 20.45 uur (uur voorafgaand aan de wedstrijd).

Je mag natuurlijk ook in de voorverkoop bij de administratie van Helmond Sport kaarten kopen. Dit kan tijdens werkdagen van 9.00 - 16.30 uur en op de wedstrijddag kan dit van 9.00 -16.00 uur. Op maandagen (m.u.v. wedstrijddagen) zijn wij tussen 12.15 en 13.15 uur gesloten. Bij de administratie kun je zowel met pin als contant betalen.
 

Let op! Je kunt op wedstrijddagen bij alle stadionkassa's alleen contant betalen!