Samen willen wij weer juichen!

Het seizoen 2017-2018 zit erop. Voor Helmond Sport, en iedereen die Helmond Sport een warm hart toedraagt, een zeer teleurstellend seizoen. We zijn geëindigd op een negentiende plaats. Een plaats waar de club in onze ogen niet thuishoort. Desondanks kijken we met een positief gevoel naar de toekomst. Een toekomst waarbij we jou nodig hebben om succesvol te zijn. Samen willen we weer juichen! Steun jij Onze Club komend seizoen?

Bestel nu je seizoenkaart online

HS_Headers_Nieuwsbrief_kaartverkoop_ZonderLink.jpg

Seizoenkaart 2018-2019

Met een seizoenkaart van Helmond Sport ben je zeker van een vaste plaats in het SolarUnie Stadion en negentien thuiswedstrijden in de Eerste Divisie voor de prijs van dertien. Je bent er al een heel seizoen bij vanaf € 125 -, (volwassenen op vak O of P). Kinderen, 67+ers en jongeren tot en met twintig jaar betalen zelfs nog minder. 

SCC1819.jpg

Prijzen 2018-2019

Er zal op zowel de losse tickets als seizoenkaarten geen indexering worden toegepast. Dit betekent dat de prijzen gelijk blijven aan die van het seizoen 2017-2018. 

OVerzicht SolarUnie Stadion

Bekijk het overzicht van het SolarUnie Stadion.

PlattegrondLavansStadion.jpg

HS_prijsoverzicht_seizoenkaart_0.jpg

Bereken je voordeel!

Op basis van de losse ticketprijzen hebben we de prijzen van de seizoenkaarten bepaald. Voor alle vakken gelden dezelfde voordelen voor jou als seizoenkaarthouder! Je krijgt in de Keuken Kampioen Divisie maar liefst zes van de negentien wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na dertien wedstrijden de seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van ruim 30%!

Rekenvoorbeeld: Koop je volgend seizoen losse tickets voor Vak L op de West tribune, dan betaal je 19 x € 17,- = € 323,-. Een seizoenkaart kost € 215,-. Dit betekent een voordeel van € 108,- ten opzichte van de losse kaartverkoop. Doen dus!

Bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart heel makkelijk via twee manieren:

Online
Het is mogelijk om via internet je seizoenkaart te bestellen, via deze link. Zo kun je vanuit huis op ieder moment van de dag je seizoenkaart bestellen en je eigen plek uitkiezen.

Administratie Helmond Sport

  1. Vul het bestelformulier in (zie onderaan de pagina). Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
  2. Geef het bestelformulier af bij de administratie van Helmond Sport. Vergeet niet om je geldige legitimatiebewijs mee te nemen! De seizoenkaart dient bij bestelling contant of per pin te worden betaald.
  3. De seizoenkaart wordt voor de start van de competitie naar het opgegeven adres toegestuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@helmondsport.nl.

Voorwaarden
Verkoop en/of afgifte van dit toegangsbewijs geschiedt onder de door de KNVB bij de Arrondissementsrechtbank gedeponeerde algemene voorwaarden, die verbindend zijn voor de koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes. Een exemplaar van deze voorwaarden wordt op verzoek, te richten aan de KNVB, postbus 515 3700 AM Zeist, kosteloos toegezonden. De standaardvoorwaarden van de KNVB staan tevens vermeld op www.knvb.nl.