Steun Helmond Sport ook dit seizoen!

Het seizoen 2018-2019 was voor Helmond Sport een zeer teleurstellend seizoen, maar desondanks bleven onze supporters ons steunen. Daar zijn wij jou dankbaar voor. Momenteel is Helmond Sport vol in voorbereiding op het nieuwe seizoen en zal het team onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Wil Boessen er alles aan doen om resultaat te behalen. De steun van onze supporters helpt daarbij enorm.

Bestel nu je seizoenkaart online

 

Seizoenkaart 2019-2020

Met een seizoenkaart van Helmond Sport ben je zeker van een vaste plaats in het SolarUnie Stadion en negentien thuiswedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie voor de prijs van dertien. Je bent er al een heel seizoen bij vanaf € 125 -, (volwassenen op vak O of P). Kinderen, 67+ers en jongeren tot en met twintig jaar betalen zelfs nog minder. 

19-20 seizoenkaart.jpg

Prijzen 2019-2020

 

Er zal op zowel de losse tickets als seizoenkaarten geen indexering worden toegepast. Dit betekent dat de prijzen gelijk blijven aan die van het seizoen 2018-2019. 

OVerzicht SolarUnie Stadion

Bekijk het overzicht van het SolarUnie Stadion.

PlattegrondLavansStadion.jpgHS_prijsoverzicht_seizoenkaart19-20.jpg

Bereken je voordeel!

Op basis van de losse ticketprijzen hebben we de prijzen van de seizoenkaarten bepaald. Voor alle vakken gelden dezelfde voordelen voor jou als seizoenkaarthouder! Je krijgt in de Keuken Kampioen Divisie maar liefst zes van de negentien wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na dertien wedstrijden de seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van ruim 30%!

Rekenvoorbeeld: Koop je volgend seizoen losse tickets voor Vak L op de West tribune, dan betaal je 19 x € 17,- = € 323,-. Een seizoenkaart kost € 215,-. Dit betekent een voordeel van € 108,- ten opzichte van de losse kaartverkoop. Doen dus!

Bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart heel makkelijk via twee manieren:

Online
Het is mogelijk om via internet je seizoenkaart te bestellen, via deze link. Zo kun je vanuit huis op ieder moment van de dag je seizoenkaart bestellen en je eigen plek uitkiezen.

Administratie Helmond Sport

  1. Vul het bestelformulier in (zie onderaan de pagina). Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
  2. Geef het bestelformulier af bij de administratie van Helmond Sport. Vergeet niet om je geldige legitimatiebewijs mee te nemen! De seizoenkaart dient bij bestelling contant of per pin te worden betaald.
  3. De seizoenkaart wordt voor de start van de competitie naar het opgegeven adres toegestuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@helmondsport.nl.

Voorwaarden
Verkoop en/of afgifte van dit toegangsbewijs geschiedt onder de door de KNVB bij de Arrondissementsrechtbank gedeponeerde algemene voorwaarden, die verbindend zijn voor de koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes. Een exemplaar van deze voorwaarden wordt op verzoek, te richten aan de KNVB, postbus 515 3700 AM Zeist, kosteloos toegezonden. De standaardvoorwaarden van de KNVB staan tevens vermeld op www.knvb.nl.