Steun Helmond Sport DIT seizoen!

Wil jij geen thuiswedstrijden van Helmond Sport meer missen? Bestel dan nu je seizoenkaart!

Let op! In verband met de coronacrisis kunnen we niet garanderen dat alle thuiswedstrijden toegankelijk zijn. De overheid kan namelijk besluiten dat wedstrijden zonder publiek worden gespeeld. Er vindt dan geen (gedeeltelijke) restitutie plaats van het betaalde bedrag. Mocht je niet online kunnen of willen bestellen stuur dan een e-mail naar info@helmondsport.nl of stuur het bestelformulier op naar Helmond Sport, Postbus 495, 5700 AL Helmond. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bestel nu je seizoenkaart online

 

Seizoenkaart 2020-2021

Met een seizoenkaart van Helmond Sport krijg je een plaats in het SolarUnie Stadion voor negentien thuiswedstrijden voor de prijs van dertien. Je bent er al bij vanaf €125 (volwassenen op vak O of P). Kinderen, 67+ers en jongeren tot en met twintig jaar betalen zelfs nog minder. 

Prijzen 2020-2021

 

Er zal op zowel de losse tickets als seizoenkaarten geen indexering worden toegepast. Dit betekent dat de prijzen gelijk blijven aan die van het seizoen 2019-2020.

OVerzicht SolarUnie Stadion

Bekijk het overzicht van het SolarUnie Stadion.

PlattegrondLavansStadion.jpgHS_prijsoverzicht_seizoenkaart 20.jpg.png

Bereken je voordeel!

Op basis van de losse ticketprijzen hebben we de prijzen van de seizoenkaarten bepaald. Voor alle vakken gelden dezelfde voordelen voor jou als seizoenkaarthouder! Je krijgt in de Keuken Kampioen Divisie maar liefst zes van de negentien wedstrijden gratis. Dit betekent dat je na dertien wedstrijden de seizoenkaart al hebt terugverdiend. Een voordeel van ruim 30%!

Rekenvoorbeeld: Koop je volgend seizoen losse tickets voor Vak L op de West tribune, dan betaal je 19 x € 17,- = € 323,-. Een seizoenkaart kost € 215,-. Dit betekent een voordeel van € 108,- ten opzichte van de losse kaartverkoop. Doen dus!

Bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart heel makkelijk via twee manieren:

Online
Het is mogelijk om via internet je seizoenkaart te bestellen, via deze link. Zo kun je vanuit huis op ieder moment van de dag je seizoenkaart bestellen en je eigen plek uitkiezen.

Administratie Helmond Sport

  1. Vul het bestelformulier in (zie onderaan de pagina). Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.
  2. Geef het bestelformulier af bij de administratie van Helmond Sport. Vergeet niet om je geldige legitimatiebewijs mee te nemen! De seizoenkaart dient bij bestelling contant of per pin te worden betaald.
  3. De seizoenkaart wordt voor de start van de competitie naar het opgegeven adres toegestuurd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via info@helmondsport.nl.

Voorwaarden
Verkoop en/of afgifte van dit toegangsbewijs geschiedt onder de door de KNVB bij de Arrondissementsrechtbank gedeponeerde algemene voorwaarden, die verbindend zijn voor de koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes. Een exemplaar van deze voorwaarden wordt op verzoek, te richten aan de KNVB, postbus 515 3700 AM Zeist, kosteloos toegezonden. De standaardvoorwaarden van de KNVB staan tevens vermeld op www.knvb.nl.