Steun Helmond Sport DIT seizoen!
Bestel of verleng nu je seizoenkaart online

Wil jij geen thuiswedstrijden van Helmond Sport meer missen? Bestel cq. verleng dan nu je seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022!!

In verband met de coronacrisis kunnen we niet garanderen dat alle thuiswedstrijden toegankelijk zijn, de overheid kan namelijk besluiten dat wedstrijden zonder publiek, of met een beperkt aantal toeschouwers worden gespeeld. Je hebt dan wel recht op evenredige restitutie, oftewel als je bijvoorbeeld vier van de in totaal negentien competitiewedstrijden gedwongen moet missen, ontvang je 21% van het betaalde bedrag terug.

Mocht de overheid voorwaarden stellen aan je toegang (bijv. een recent negatief testbewijs op corona, of een vaccinatiebewijs tegen corona) en je kunt dit niet overleggen, heb je geen recht op terugbetaling.

Unieke verlengactie seizoenkaarthouders 2021-2022

Helmond Sport heeft een unieke verlengingsactie voor seizoenkaarthouders gelanceerd. Elke houder van een seizoenkaart van dit of vorig seizoen krijgt de mogelijkheid om iemand uit zijn of haar omgeving een gratis seizoenkaart aan te bieden, de zgn. Vriendenpas.

Indien voor 1 juni 2021 van deze actie gebruik wordt gemaakt, worden beide supporters samen op de foto gezet in het SolarUnie Stadion, waarna de twee kaarten voor het seizoen 2021/2022 in een gepersonaliseerde cadeauverpakking worden aangeboden. 

Uiteraard kan de seizoenkaart ook worden verlengd zonder gebruik te maken van het gratis aanbod voor een Vriendenpas.

Let op: je huidige stoel blijft tot 1 juli 2021 voor je gereserveerd, daarna is het mogelijk dat je plaats van afgelopen seizoen niet meer beschikbaar is. 

Extra gratis toegangskaarten voor nieuwe seizoenkaarthouders

Personen die in de seizoenen 2019/2020 en 2020/2021 geen seizoenkaart hadden, maar wel een seizoenkaart nemen in het seizoen 2021/2022, ontvangen voor een nog nader te bepalen thuiswedstrijd twee gratis toegangskaarten!

VAKINDELING SolarUnie Stadion

plattegrond_prijzen_v5_0.jpg


HS_Tabel_prijzen seizoenkaarten 2021 max edit 15682.jpg

Bereken je voordeel in vergelijking met losse verkoop!

De prijzen van de seizoenkaarten zijn bepaald op basis van de losse ticketprijzen. Je krijgt maar liefst zes van de negentien wedstrijden gratis. Als je alle wedstrijden bezoekt, een voordeel van ruim 30%!

Rekenvoorbeeld: Koop je losse tickets voor Vak L op de West tribune, dan betaal je 19 x € 21,- = € 399,-. Een seizoenkaart kost € 269,-. Dit betekent een voordeel van € 130,- ten opzichte van de losse kaartverkoop. Doen dus!plattegrond_prijzen_v5 2021 Losse tickets.jpg

Bestellen seizoenkaart

Het bestellen van een seizoenkaart kan op drie manieren:

1) Online
Via deze link kun jij je eigen stoel uitkiezen!

HANDLEIDING


2) Per post of e-mail

Vul het bestelformulier (zie onder) volledig in, en stuur het per post op naar Helmond Sport, Postbus 495, 5700 AL Helmond, of mail het naar  info@helmondsport.nl.
Je krijgt een bevestiging van je bestelling met daarin meer informatie over het ontvangen van je seizoenkaart.

BESTELFORMULIER


3) Fysiek in de Helmond Sport pop-up store (Elzas Passage)
Openingstijden:
Woensdag t/m vrijdag: 12:00 - 18:00 uur.
Zaterdag: 10:00 - 17:00 uur.
Koopzondagen: 12:00 - 17:00 uur.

Voorwaarden
Verkoop en/of afgifte van dit toegangsbewijs geschiedt onder de door de KNVB bij de Arrondissementsrechtbank gedeponeerde algemene voorwaarden, die verbindend zijn voor de koper en/of ontvanger en mogelijke opvolgende houder(s) dezes.
Standaard voorwaarden seizoenkaart