losse verkoop

Wil je een thuiswedstrijd van Helmond Sport bezoeken? Dan kan je op twee manieren een wedstrijdkaartje kopen: online en aan de kassa's bij het GS Staalwerken Stadion.
De kassa's zijn iedere thuiswedstrijd geopend, behalve bij risicowedstrijden! Indien er een risicowedstrijd wordt gespeeld zal dit van tevoren worden gecommuniceerd. Houd de nieuwspagina in de gaten voor informatie over risicowedstrijden en de genomen maatregelen omtrent de kaartverkoop.

Online kaarten kan je bestellen via onderstaande button.

Let op: De toegangskaarten voor wedstrijden van Helmond Sport die in de online webshop van Helmond Sport worden aangeboden zijn uitsluitend bestemd voor supporters van Helmond Sport. Tevens dient u uit de omgeving Helmond te komen. De toegangskaarten zijn uitdrukkelijk niet bestemd voor supporters die naar het oordeel van Helmond Sport kunnen worden aangemerkt als supporters van de tegenstander van Helmond Sport bij de betreffende wedstrijd. Onder supporters van de tegenstander van Helmond Sport worden in ieder geval doch niet uitsluitend gerekend personen die in het bezit zijn van een (seizoen) clubcard van een andere club en/of lid zijn van een (officiële) supportersvereniging van een andere club dan Helmond Sport. Helmond Sport behoudt zich het recht om toegangskaarten te annuleren, zonder restitutie van het aankoopbedrag.

Ingeval van twijfel bij koper over het wel/niet gerechtigd zijn tot aankopen van toegangskaarten via de webshop van Helmond Sport, wordt geadviseerd om contact op te nemen met Helmond Sport via e-mail: info@helmondsport.nl.

Bestel hier je online tickets

grootIMG_0544.jpg
Kassa's GS Staalwerken Stadion, nabij ingang 1

VAKINDELING gs staalwerken STADION

Vakindeling.jpg

PRIJZEN LOSSE TICKETS

Untitled-1 (004)_0.png