Onze websites

Maatschappelijk / 03 oktober 2013

Helmond Sport en FC Robinstijn van start met de Fan of the Match!

Helmond Sport en stichting FC Robinstijn hebben de handen ineengeslagen om kinderen die dat verdienen een onvergetelijke dag te laten beleven. Iedere thuiswedstrijd wordt een speciaal kind van een samenwerkende amateurclub van Helmond Sport in het zonnetje gezet als de ‘FC Robinstijn Fan of the Match’. Het kind is dan samen met zijn/haar familie als een echte VIP te gast bij Helmond Sport.

De primeur was voor de 9-jarige Tamara Geskes van voetbalvereniging BAVOS uit Bakel, waar Tamara speelt in de E4. Zij mocht rondom de wedstrijd tegen Almere City FC in het nieuwe tenue van FC Robinstijn meedoen aan de warming-up van Helmond Sport en samen met de scheidsrechter het veld oplopen. Na de wedstrijd had ze een ontmoeting met verschillende spelers van Helmond Sport.‘Ik ben nog nooit in een echt stadion geweest’, vertelt Tamara. ‘Ik vond het geweldig om met de voetballers een balletje te kunnen trappen!’

Stichting FC Robinstijn realiseert voetbalgerelateerde kinderwensen voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. Het gaat hierbij om kinderen die ernstig ziek (zijn geweest), een lichamelijke of geestelijke beperking hebben of die het om wat voor reden dan ook verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Helmond Sport en FC Robinstijn werken sinds vorig seizoen samen.

sportdirect-banner-690.pngsportdirect-banner-320.png